Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

ΠΕΑΛΣ:Δεν διαπραγματευόμαστε τις αρμοδιότητες και τον εν γένει θεσμικό ρόλο του Λιμενικού Σώματος και Ζητούμε την αντικατάσταση του Προέδρου της Ομάδας Εργασίας για την επαναξιολόγηση του Οργανισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας !

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 18:38


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Ε/96/16

Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που συμμετέχουμε, κατόπιν προσκλήσεως, σε Ομάδα Εργασίας με αντικείμενο την επαναξιολόγηση του Οργανισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας, σήμερα ήρθαμε αντιμέτωποι με την ανεπίτρεπτη στάση του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου, ο οποίος επεχείρησε να απαξιώσει και να υποβαθμίσει το έργο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ώστε να διευκολυνθεί η συνολική ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης αναφορικά με τις αρμοδιότητες του Σώματος.

Καταγγέλλουμε την στάση του αυτή, η οποία έρχεται σε αντιδιαστολή με τις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Δρίτσα ότι δεν υφίσταται καμία συγκεκριμένη εντολή και κατεύθυνση, αναγνωρίζοντας παράλληλα την προσφορά του Λιμενικού Σώματος στην συνολική λειτουργία του Οργανισμού του ΥΝΑΝΠ και ζητούμε από τον Υπουργό την άμεση αντικατάσταση του.

Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι για την ΠΕΑΛΣ οι αρμοδιότητες και ο εν γένει θεσμικός ρόλος του Λιμενικού Σώματος, δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση και μάλιστα από πρόσωπα με παντελή απουσία γνώσης του χώρου που επιδιώκουν να αλλάξουν, του έργου και της συνεισφοράς του.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ          Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια