Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

ΠΕΑΛΣ: Τοποθέτηση Υπουργού Ναυτιλίας «Δεν τίθεται σε αμφισβήτηση η αυτοτέλεια του Υπουργείου… Η τεράστια συνεισφορά του Λιμενικού Σώματος στη λειτουργία του Υπουργείου είναι μια ιστορικά διαμορφωμένη πραγματικότητα»

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 14:05

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/98/16

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρή Δρίτσα, συνεδρίασε σήμερα 18-07-2016, η Ομάδα Εργασίας για την επαναξιολόγηση του Οργανισμού ΥΝΑΝΠ, ύστερα από τη από 15-07-2016 παρέμβασή μας.

Στην διευρυμένη αυτή συνεδρίαση  συμμετείχαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Θεοτοκάς, ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού κ. Οδυσσέας Καμπόλης, ο Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Μπαρκάτσας Γεώργιος, ο Διευθυντής Α΄ Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Υποναύαρχος ΛΣ Ζαφειρίου Χρήστος, ο Διευθυντής Β΄ Κλάδου Ναυτιλίας Υποναύαρχος ΛΣ Παρασκευάς Παναγιώτης, ο Διευθυντής Γ΄ Κλάδου Ελέγχου Πλοίων Υποναύαρχος ΛΣ (Τ) Ζήκας Ιωάννης, ο Διευθυντής Δ΄ Κλάδου Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Υποναύαρχος ΛΣ Σεφεριάδης Γεώργιος καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Υπουργός σε εκτενή τοποθέτησή του αποσαφήνισε και δεσμεύτηκε ως εξής: 

Επ’ ουδενί δεν τίθεται σε αμφισβήτηση η αυτοτέλεια του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όπως ακριβώς λειτουργεί.

Υφίσταται μια ιστορικά διαμορφωμένη πραγματικότητα που δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει κι αυτή είναι η τεράστια συνεισφορά του Λιμενικού Σώματος στην διαδικασία λειτουργίας του Υπουργείου.

Η απόφαση συγκρότησης της Ομάδας Εργασίας δεν αποτελεί μεμονωμένη ενέργεια του φορέα αλλά εντάσσεται σε έναν συνολικό κυβερνητικό σχεδιασμό, που στόχο έχει την μείωση της γραφειοκρατίας και τη χρηστή διοίκηση.

Το έργο της Ομάδας περιορίζεται στην αξιολόγηση των υφιστάμενων δομών και στην βάση της τεκμηρίωσης (εισηγητικά) για το εάν απαιτούνται αλλαγές, ποιες και που.

Δεν υπάρχει κανένας υπαινιγμός τροχιοδεικτικής κατεύθυνσης σε σχέση με το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν προειλημμένες αποφάσεις, δεν υπάρχουν δόγματα.

Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                 Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια