Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Για την μη χορήγηση των οδοιπορικών εξόδων μετακίνησης και εγκατάστασης μέσω των παγίων προκαταβολών στα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ Να μην αναγκαστεί ξανά κανένα στέλεχος να δανειστεί ούτε ένα ευρώ, στερώντας το από την οικογένειά του

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:07

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/123/16
Έχοντας γίνει κοινωνοί του προβλήματος που έχει ανακύψει αναφορικά με την αδυναμία των υπηρεσιών να χορηγήσουν την προβλεπόμενη προκαταβολή έναντι των δικαιούμενων οδοιπορικών εξόδων, μετακίνησης και εγκατάστασης (μέσω των παγίων προκαταβολών), στα στελέχη που μετατίθενται και της δικαιολογημένης δυσαρέσκειας και πικρίας αυτών,

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ
Το κάθε στέλεχος δεν ευθύνεται για τις όποιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Κατά συνέπεια η δικαιολογία που προβάλλεται, δεν μπορεί να σταθεί ως επιχείρημα και δεν ενδιαφέρει. 
Είναι αδιανόητο μέσα σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία και με δεδομένες τις άδικες περικοπές στους μισθούς να υποχρεώνονται τα στελέχη να δανείζονται χρήματα για να '΄'δανείσουν'' την Πολιτεία για τις δικές της υποχρεώσεις. 
Είναι άδικο και ενάντια στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια να κινδυνεύουν τα στελέχη να καταστούν υποκείμενα κατηγορίας από την Υπηρεσία για ''άρνηση εκτέλεσης διαταγής'', τη στιγμή που δηλώνουν ότι θέλουν αλλά δεν δύνανται να εκτελέσουν στην πράξη τη διαταγή μετάθεσης λόγω έλλειψης χρημάτων.

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ
Να μην αναγκαστεί ξανά κανένα στέλεχος να δανειστεί ούτε ένα ευρώ, στερώντας το από την οικογένειά του, προκειμένου να μπορέσει καλύψει τις μεγάλες οικονομικές ανάγκες της μετακίνησής του. 

ΚΑΛΟΥΜΕ
Την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να δείξει και σε αυτή την περίπτωση την ευαισθησία της και να εγκύψει προσωπικά και ανθρώπινα στο πρόβλημα, προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες για την διόρθωση της κατάστασης και την εξεύρεση άμεσης, ορθολογικής και δίκαιης λύσης.

Για το Δ.Σ.
             Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ              Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια