Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΑΞΙΑ - ΕΑΠΣ - ΠΕΑΛΣ Επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας για τη νομοθετική ρύθμιση παραμονής πέραν της 35ετίας σε εθελοντική βάση

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 16:45
Αθήνα, 05 Δεκεμβρίου 2016
Προς:  
Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

Κοιν.:

1. Πρωθυπουργό της Ελλάδος
κ. Αλέξη Τσίπρα

2. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΚΚΕ
ΠΟΤΑΜΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Κύριε Υπουργέ,

Οι συνάδελφοί μας Αξιωματικοί του Λ.Σ. εδώ και περίπου δύο χρόνια, διεκδικούν την νομοθετική τακτοποίηση, ενός ζητήματος που αφορά στην παραμονή πέραν της  35ετίας σε εθελοντική βάση, που ισχύει εδώ και τρία  τουλάχιστον χρόνια στην ΕΛ.ΑΣ και το Π.Σ. και το οποίο λειτουργεί ομαλά με πολλαπλά οφέλη αφενός για τους Οργανισμούς που υπηρετούμε, καθώς έμπειρα και ικανά στελέχη παραμένουν στην ενέργεια προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους από θέση ευθύνης και αφετέρου για τους εργαζομένους που με την παραμονή τους συμβάλλουν στους μειωμένους οικογενειακούς προϋπολογισμούς σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε συνολικά. 

Μάλιστα την τελευταία φορά που επικαιροποιήθηκε και ενισχύθηκε η υφιστάμενη για το θέμα νομοθεσία για την Ελληνική Αστυνομία, ήταν μόλις πρόσφατα (Π.Δ. 81/2016) από εσάς τον ίδιο.
Επειδή το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τα Σώματα Ασφαλείας επιβάλλεται να είναι το ίδιο ανεξαρτήτως Σώματος, και από την ίδια στιγμή που οι Α/Ξ της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ. έχουν το δικαίωμα παραμονής, αρνούμαστε να δεχτούμε σήμερα ότι συνάδελφοι μας Αξιωματικοί του Λ.Σ. τίθενται με βίαιο τρόπο στην αποστρατεία, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Επικαλούμενοι την αρχή αναλογικότητας και ίσης μεταχείρισης των Αξιωματικών των Σ.Α. σας καλούμε για την καθοριστική παρέμβασή σας προκειμένου να υπάρξει άμεση νομοθετική πρωτοβουλία προς αποκατάσταση μιας νέας διαφαινόμενης αδικίας.

Οι Πρόεδροι

         Π.Ο.ΑΞΙ.Α.                          Ε.Α.Π.Σ.                        Π.Ε.Α.Λ.Σ.
ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης  ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Ιωάννης      ΣΑΪΤΑΚΗΣ Δημήτριος


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια