Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:04

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/175/16

Υπεγράφη την Παρασκευή  23/12/16, από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ και τον Δημάρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ. Χρήστο ΒΡΕΤΤΑΚΟ, προγραμματική σύμβαση με θέμα: 

«Την παραχώρηση για χρήση, χώρου από το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τη λειτουργία Παιδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού για τα βρέφη και τα νήπια με γονείς οι οποίοι είναι στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και υπηρετούν στις Κεντρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. οι οποίες εδρεύουν στο νομό Αττικής».

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ για την άμεση ανταπόκρισή του, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο θεσμικό πλαίσιο του παιδικού σταθμού, όσο και τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  Αντιναύαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΡΑΠΤΗ Σταμάτιο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα στελέχη της Διεύθυνσης Προσωπικού τα οποία εργάστηκαν προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το πάγιο αίτημα των συναδέλφων.

Θα θέλαμε ιδιαίτερα να τονίσουμε ότι, στην προγραμματική σύμβαση έχει γίνει μέριμνα από την αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την κάλυψη του ποσού που αντιστοιχεί στην παροχή των υπηρεσιών καθαριότητας στον Παιδικό - Βρεφονηπιακό Σταθμό, που μέχρι σήμερα πλήρωναν από την τσέπη τους τα ίδια τα στελέχη.

Τέλος, με τη υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης «ανοίγει ο δρόμος» για την προώθηση – υπογραφή Υπουργικής Απόφασης για την ίδρυση Παιδικού – Βρεφονηπιακού Σταθμού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.  


Για το Δ.Σ.
           Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ              Σπυρίδων ΠΑΣΣΑ
τηλ. 6945372600                                     τηλ.  6942638884

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια