Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΑΛΣ:ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Δύο χρόνια Δεσμεύσεις που ΔΕΝ τηρήθηκαν και υποσχέσεις που περιμένουν! ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ …ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/18/17

Με αφορμή την από μακρού διαπιστωμένη αδήριτη ανάγκη προσλήψεων στο Λιμενικό Σώμα  για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και δυσλειτουργιών της καθημερινότητας του προσωπικού και της εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών, παρεμβαίνουμε υπενθυμίζοντας τα εξής:

Στις  επανειλημμένες  συναντήσεις μας με την απελθούσα πολιτική ηγεσία  είχαμε συμφωνήσει αφενός για την αναγκαιότητα πρόσληψης νέων στελεχών και αφετέρου για την άμεση και επιτακτική ανάγκη αύξησης της οργανικής δύναμης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που κατά παράλογο και αυθαίρετο τρόπο μειώθηκε κατά 2300 περίπου άτομα προσωπικού.

Μάλιστα  ως ΠΕΑΛΣ είχαμε προτείνει την απευθείας κατάταξη - καταρχήν πεντακοσίων (500) Λιμενοφυλάκων, προς ενίσχυση πρωτίστως των Υπηρεσιών ''πρώτης γραμμής'', αλλά και όπου αλλού απαιτούνταν.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Θοδωρής Δρί¬τσας  είχε δεσμευθεί αφενός ότι το πρώτο βήμα ήταν η προκήρυξη 276 νέων θέσεων, διαβεβαιώνοντας ότι για το σκοπό αυτό είχε δεσμευμένες πιστώσεις και αφετέρου πως θα ακολουθούσε το δεύτερο βήμα δηλαδή αυτό της διαδικασίας αύξησης της οργανικής δύναμης του Λιμενικού Σώματος. Σε κάθε  περίπτωση σύμφωνα με τις τότε διαβεβαιώσεις όλα θα είχαν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2016.

Δυστυχώς, και οι δεσμεύσεις αυτές αποδείχθηκαν «έπεα πτερόεντα» καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα και μέχρι την αποχώρηση του κ. Δρίτσα από την θέση του ΥΝΑΝΠ αλλά και μέχρι σήμερα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του από τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή   όχι μόνο δεν προωθήθηκε καμία διαδικασία προσλήψεων, αλλά δεν γνωρίζουμε καν τι απέγιναν οι πιστώσεις που υποτίθεται  ότι είχαν δεσμευτεί για τον σκοπό αυτό, αν τελικά υπήρξαν.

Ως εκ τούτου καλούμε τον ΥΠΟΥΡΓΌ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ για την δημόσια γνωστοποίηση των προθέσεών του  αναφορικά αφενός με την προώθηση των ως άνω προσλήψεων  και αφετέρου  με την ενίσχυση της Οργανικής δύναμης του ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Δύο χρόνια Δεσμεύσεων και υποσχέσεων που ΔΕΝ τηρήθηκαν, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας. Η ελπίδα όμως πεθαίνει πάντα τελευταία …. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε!


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ          Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ