Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ Την Τετάρτη 17/05/2017 και ώρα 17:00 όλοι στην Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κολοκοτρώνη

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:53

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Ε/71/17 

Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος ενώνει την φωνή της με τις Ομοσπονδίες και Ενώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/05/2017 και ώρα 17:00 στην πλ. Κολοκοτρώνη.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Το σύνολο των στελεχών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. να δώσουν δυναμικό "παρών", να ενισχύσουν τις κοινές προσπάθειες και να δώσουν με την παρουσία τους ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στα επαχθή προωθούμενα μέτρα της Κυβέρνησης.

Δεν ανεχόμαστε πλέον τον εμπαιγμό, απαιτούμε την άμεση απόσυρση των ρυθμίσεων του σχεδίου νόμου «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις» για το νέο ειδικό μισθολόγιο των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, και ζητούμε ειλικρινή διαβούλευση, όπως επιτάσσει η αξιοπρέπειά μας και ο θεσμός που υπηρετούμε.

Για τους συναδέλφους που επιθυμούν να μετακινηθούν στην Πλατεία Κολοκοτρώνη θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 16:00 από το ΥΝΑΝΠ. 

Η παρουσία όλων είναι αναγκαία!

Για το Δ.Σ.
         Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ       Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια