Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Εξελίξεις επί του Σχεδίου Νόμου - Έκφραση ικανοποίησης της ΠΕΑΛΣ για τη συμμετοχή εκπροσώπου της στα Ανακριτικά Συμβούλια και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΛΣ.

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/102/17

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των συναντήσεων του Προεδρείου της ΠΕΑΛΣ με την πολιτική ηγεσία αναφορικά με τις παρατηρήσεις – προτάσεις μας επί του Σχεδίου Νόμου «Ενδυνάμωση της διαφάνειας και της αξιοκρατίας σε θέματα αρμοδιότητας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής στην ακτοπλοΐα, θέματα πολιτικού προσωπικού, συμπλήρωση διατάξεων για τα λιμενικά έργα και άλλες διατάξεις», ενημερωθήκαμε ότι βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για την κατάθεσή του προς ψήφιση στη Βουλή, καθώς από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, διαπιστώθηκαν  μικρές παρατηρήσεις επί άρθρων του νομοσχεδίου, οι οποίες δεν αποτελούν  εμπόδιο στην συνέχιση της διαδικασίας.

Το μοναδικό άρθρο για το οποίο φαίνεται να εγείρεται ζήτημα, αφορά στον Προϋπολογισμό και συγκεκριμένα στην ενταλματοποίηση δαπανών παρελθόντων ετών, αναφορικά με ιατροφαρμακευτικα και οδοιπορικά έξοδα, όμως καταβάλλονται προσπάθειες από την πλευρά του κ. Υπουργού, προκειμένου να ξεπεραστεί.

Παράλληλα ενημερωθήκαμε για την αποδοχή του αιτήματός μας για την τροποποίηση άρθρου που περιλαμβάνεται στο εν λόγω Σχέδιο Νόμου προκειμένου στα Ανακριτικά Συμβούλια αλλά και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΛΣ συμμετέχει με δικαίωμα ψήφου, και εκπρόσωπος της ΠΕΑΛΣ, του αντιπροσωπευτικότερου συνδικαλιστικού φορέα των Αξιωματικών Λ.Σ., κι ως εκ τούτου εκφράζουμε την ικανοποίησή μας στην Πολιτική Ηγεσία για την θετική αυτή εξέλιξη.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ θα συνεχίσει τον διάλογο με την πολιτική ηγεσία επί των παρατηρήσεων – προτάσεων που έχουμε διατυπώσει, με στόχο, ως οφείλει ένας υγιής συνιδκαλιστικαστικός φορέας, την ψήφιση ενός Σχεδίου Νόμου που θα ανταποκρίνεται ει δυνατόν τόσο στις ανάγκες των μελών μας αλλά και του συνόλου του προσωπικού όσο και στις απαιτήσεις του Οργανισμού που υπηρετούμε.

Με νεότερες ανακοινώσεις μας θα σας κρατάμε ενήμερους επί των εξελίξεων.

Για το Δ.Σ.
O Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ             Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ