Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limenikirota.blogspot.com-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΑΛΣ: Στην τελική ευθεία το Σχέδιο Νόμου του ΥΝΑΝΠ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:52

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/125/17

Σε συνέχεια των παρεμβάσεών μας αναφορικά με το σ/ν του ΥΝΑΝΠ "Ενδυνάμωση της διαφάνειας και της αξιοκρατίας σε θέματα αρμοδιότητας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής στην ακτοπλοΐα, θέματα πολιτικού προσωπικού, συμπλήρωση διατάξεων για τα λιμενικά έργα και άλλες διατάξεις" και σύμφωνα με ενημέρωση που μας παρείχε το γραφείο του κ. Υπουργού, ολοκληρώθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία ελέγχου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. 

Τις αμέσως επόμενες ημέρες το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου πρόκειται να κατατεθεί στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης προκειμένου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής το παρουσιάσει στο Υπουργικό Συμβούλιο ώστε, ακολούθως, το τελικό σχέδιο να δοθεί στους συνδικαλιστικούς φορείς, προς ενημέρωσή τους επί των αλλαγών που τυχόν θα επέλθουν σε αυτό και να κατατεθεί προς συζήτηση στη Βουλή.

Για την ΠΕΑΛΣ κύριος στόχος παραμένει η συμβολή μας προς όφελος του Οργανισμού που υπηρετούμε και των στελεχών του με ειλικρινή διάλογο και διάθεση συνεργασίας. 

Παραμένουμε σε συνεννόηση με την Ηγεσία και με νεότερες παρεμβάσεις θα σας ενημερώνουμε για κάθε περαιτέρω εξέλιξη.


Για το Δ.Σ.
                                           Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας                                   
    Σπύρος Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ                  Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

1 σχόλιο:
Write σχόλια
  1. Ακούγετε ότι βγάλατε το βαθμολόγιο....(στρατιωτικό χρόνο υπηρεσίας) ελπίζουμε να μην αλήθεια...εάν έγινε και αυτό τοτε για εμάς τους χαμηλοβαθμους..δεν αλλάζει τίποτα το Ν/Σ μα τίποτα..άλλα δεν πειράζει άλλωστε εμείς αρκούμαστε από συνδικαλιστικα μεγάλα λογία. Τελος για να ειμαστε και δίκαιοι εάν τελικά επαληθευτούν οι φόβοι μας τις φλούδες ελπίδες καλλιεργηθηκαν από την ΠΟΕΠΛΣ και όχι από εσάς.
    Σ.Σ Για όσους νομίζουν ότι το όλο θέμα είναι βαθμολογικό κάνουν λάθος...είναι καθαρά μισθολογικό!! όταν κάποιος παίρνει γρηγορότερα βαθμό με το ενιαίο μισθολόγιο που έχει προκύψει(βαθμολογικά κλιμάκια) παίρνει και γρηγορότερα μισθολογική ανάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή