ΠΕΑΛΣ: Στην τελική ευθεία το Σχέδιο Νόμου του ΥΝΑΝΠ - ΠΕΑΛΣ

Hot

Καλώς ήρθατε στην Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λ.Σ.

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΑΛΣ: Στην τελική ευθεία το Σχέδιο Νόμου του ΥΝΑΝΠ

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/125/17

Σε συνέχεια των παρεμβάσεών μας αναφορικά με το σ/ν του ΥΝΑΝΠ "Ενδυνάμωση της διαφάνειας και της αξιοκρατίας σε θέματα αρμοδιότητας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής στην ακτοπλοΐα, θέματα πολιτικού προσωπικού, συμπλήρωση διατάξεων για τα λιμενικά έργα και άλλες διατάξεις" και σύμφωνα με ενημέρωση που μας παρείχε το γραφείο του κ. Υπουργού, ολοκληρώθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία ελέγχου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. 

Τις αμέσως επόμενες ημέρες το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου πρόκειται να κατατεθεί στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης προκειμένου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής το παρουσιάσει στο Υπουργικό Συμβούλιο ώστε, ακολούθως, το τελικό σχέδιο να δοθεί στους συνδικαλιστικούς φορείς, προς ενημέρωσή τους επί των αλλαγών που τυχόν θα επέλθουν σε αυτό και να κατατεθεί προς συζήτηση στη Βουλή.

Για την ΠΕΑΛΣ κύριος στόχος παραμένει η συμβολή μας προς όφελος του Οργανισμού που υπηρετούμε και των στελεχών του με ειλικρινή διάλογο και διάθεση συνεργασίας. 

Παραμένουμε σε συνεννόηση με την Ηγεσία και με νεότερες παρεμβάσεις θα σας ενημερώνουμε για κάθε περαιτέρω εξέλιξη.


Για το Δ.Σ.
                                           Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας                                   
    Σπύρος Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ                  Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

email: pealsgr@gmail.com - τηλ-fax: 2131371305