Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΑΛΣ: Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καταφέρεται κατά του Λιμενικού Σώματος και των στελεχών του απαξιώνοντας και σπιλώνοντας τους...Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων και δεν θα επιτρέψουμε την μετατροπή τους σε «αποδιοπομπαίους τράγους»

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/126/17

Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σύμφωνα με τα οποία ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής φέρεται να έχει  δώσει εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την αντικατάσταση Αξιωματικών ΛΣ στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, στο Λιμεναρχείο Ελευσίνας, στο Β’ Λιμενικό Τμήμα Πειραιά αλλά και στον Κλάδο Επιθεώρησης Πλοίων, έχοντας μάλιστα υποδείξει και τους αντικαταστάτες κάποιων εξ αυτών, η ΠΕΑΛΣ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της καθώς, με τον τρόπο αυτό, εμμέσως, καταλογίζονται σε συναδέλφους μας Αξιωματικούς ΛΣ ευθύνες για την βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ», την διαχείριση της αντιμετώπισης της προκληθείσας ρύπανσης στις ακτές και την ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού Κόλπου καθώς και υποθέσεων ελέγχου πλοίων και φορτώσεων πετρελαιοειδών.

Η ΠΕΑΛΣ δεν επιτρέπει σε κανέναν να καταφέρεται κατά του Λιμενικού Σώματος και των στελεχών του απαξιώνοντας και σπιλώνοντας τους, πόσον μάλλον όταν αυτό γίνεται χωρίς στοιχεία και για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους.

Όποιος έχει στην διάθεσή του στοιχεία με τα οποία αποδεικνύονται λάθος χειρισμοί, αναποτελεσματικότητα ή παραλείψεις από την πλευρά των στελεχών Λ.Σ. οφείλει να τα καταθέσει στην Δικαιοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων και δεν θα επιτρέψουμε την μετατροπή τους σε «αποδιοπομπαίους τράγους».

Για το Δ.Σ.
                                           Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας                                   
    Σπύρος Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ                  Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ