Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΑΛΣ: Zητούμε την εκ νέου παρέμβαση του κ. ΥΝΑΝΠ σχετικά με την δωρεάν υπηρεσιακή μετακίνηση των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τα ΜΜΜ του ΟΑΣΑ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 21:03


"Αίτημα δωρεάν υπηρεσιακών μετακινήσεων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς"

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/122/17

ΠΡΟΣ: 
Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

Κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεών μας αναφορικά με το ζήτημα της ελεύθερης μετακίνησης των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας ΟΑΣΑ, επανερχόμαστε καθώς με την ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, καταργείται πλέον η μετακίνηση με πλήρη ή μειωμένη απαλλαγή κομίστρου, με την χρήση οποιουδήποτε άλλου εγγράφου, πιστοποιητικού ή ταυτότητας, πλην της κάρτας ελεύθερης μετακίνησης που χορηγείται από τον ίδιο τον Οργανισμό.

Όπως είναι γνωστό η μετακίνηση των στελεχών ΛΣ με τα προαναφερθέντα συγκοινωνιακά μέσα, όπως και των υπόλοιπων ενστόλων, για να εκτελέσουν την Υπηρεσία τους πραγματοποιείται δωρεάν μέχρι πρόσφατα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ' αριθμ. Α-59909/4404/18-01-2016 Κοινή Υπουργική Απόφαση, (ΦΕΚ 126 Β΄/28-01-2016) τα στελέχη Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ.. Μοναδική προϋπόθεση για την απόκτηση της εν λόγω κάρτας, είναι η σύναψη σύμβασης μεταξύ των αρμόδιων φορέων. Συγκεκριμένα το άρθρο 18 του ν. 4337/15 δεσμευτικά υποχρέωνε τον ΟΑΣΑ να μην επιτρέπει από 1η Ιανουαρίου 2016 (έχει δοθεί παράταση που λήγει το αμέσως προσεχές διάστημα)και στο εξής καμία μετακίνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αν προηγουμένως δεν έχει υπογραφεί σύμβαση και δεν έχει καταβληθεί το αντίστοιχο ποσό για τις μετακινήσεις, από τα αρμόδια Υπουργεία.

Επειδή τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί αναστάτωση στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος  στο Λεκανοπέδιο της Αττικής λόγω του κινδύνου παύσης των δωρεάν υπηρεσιακών μετακινήσεων τους , παρακαλούμε για την εκ νέου παρέμβασή σας αφενός για να δοθεί νέα παράταση και αφετέρου για την επίσπευση των διαδικασιών υπογραφής της σχετικής σύμβασης και την κατά συνέπεια άμεση καταβολή του αντιτίμου προκειμένου στη συνέχεια δοθούν και οι κάρτες ελεύθερης επιβίβασης στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας

Σπύρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ      Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια