Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

Προσκαλούμε τα παιδιά του συνόλου των Αξιωματικών Λ.Σ. στην θεατρική παράσταση "ΑΛΕΠΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ" στο ΑΚΡΟΠΟΛ 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 21:49Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος σας προσκαλεί στην γιορτή που διοργανώνει για τα παιδιά του συνόλου των Αξιωματικών Λ.Σ., στην πρωτότυπη και φαντασμαγορική παράσταση «ΑΛΕΠΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ», που φέρνει επί σκηνής επτά μύθους του μεγαλύτερου μυθοπλάστη όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια την πονηρή αλεπού, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00 στο Θέατρο Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9, Αθήνα – τηλ: 210 364 8303).


Πρωταγωνιστής – αλώπηξ ο εξαιρετικός κωμικός Κώστας Φλωκατούλας, καταπληκτική αλεπουδίστικη καρικατούρα! Στον ρόλο του Αισώπου εμφανίζεται ο μάγος Tristan, ενώ μια ομάδα χορευτών ενσαρκώνει τα ζώα. Η παράσταση εμπλουτίζεται με εντυπωσιακές προβολές και animation που σε μεταφέρουν κατευθείαν στη φύση.Ώρα προσέλευσης: 11:00Ώρα Παράστασης: 12:00 (Διάρκεια : 100 ')
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 05/01/2018στο email pealsgr@gmail.com αναγράφοντας στο θέμα "Συμμετοχή στην Παιδική γιορτή" αναφέροντας:


α) τον αριθμό των παιδιών που θα συμμετάσχουν και


β) τον αριθμό των συνοδών τους.Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2005 και μετά.
Στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης θα μοιραστεί πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα δοθούν γλυκίσματα στα παιδιά.Για τα παιδιά των υπηρετούντων εκτός Ν. Αττικής, μελών της Ένωσης, θα αποσταλούν – εφόσον δεν παραστούν στην θεατρική παράσταση – δωροεπιταγές JUMBO ύψους 15,00 euro.Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι συνάδελφοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο email pealsgr@gmail.com αναγράφοντας στο θέμα "Συμμετοχή στην Παιδική γιορτή - Εκτός Κέντρου" αναφέροντας τον αριθμό των παιδιών (γεννηθέντα από το 2005 και μετά) και την Υπηρεσία τους.Ελάτε να καλωσορίσουμε όλοι μαζί τον καινούριο χρόνο, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις στα παιδιά μας.
Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας


Σπύρος Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια