Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

καλούμε την Κυβέρνηση, έστω και μετά την εφαρμογή του νέου μισθολογίου, να αποσύρει αυτό και να μπει σε ουσιαστικό διάλογο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τις αποδοχές τους

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 18:52
Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2017

Αρ. Πρωτ.: 600/13/21

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Χθες, προς έκπληξή μας, είδαμε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, αντί να δίνει εξηγήσεις για τα λάθη, τις παρατυπίες και τις στρεβλώσεις του νέου μισθολογίου που ο ίδιος εμπνεύστηκε και η συγκυβέρνησή του κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, σ’ ένα νομοσχέδιο λαιμητόμο για την ελληνική κοινωνία και χωρίς δημόσια διαβούλευση, να επιτίθεται κατά του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Μια άνανδρη επίθεση κατά του Κινήματος, το οποίο από την πρώτη στιγμή είχε καταγγείλει, τόσο εντός της Βουλής, όσο και εκτός αυτής, όλα όσα σήμερα και με επτά (7) μήνες καθυστέρησης διαπιστώνονται και εκφράζονται δημόσια από τον εξ αριστερών του Υπουργού καθήμενο αρμόδιο Στρατηγό των οικονομικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σας θυμίζουμε κ. Υπουργέ, ότι στον ίδιο ως άνω Στρατηγό που παραδέχεται τις στρεβλώσεις του μισθολογίου σας, εσείς δίνατε από τα έδρανα της Βουλής συγχαρητήρια για το νέο του δημιούργημα και σήμερα σας φταίνε τα άλλα Υπουργεία που είναι ανεπαρκή (κατά τη δήλωσή σας) και το συνδικαλιστικό μας κίνημα που δήθεν δε επέτρεψε να ψηφίσετε τροπολογία για την αναδρομικότητα των κρατήσεων. Αλήθεια, ποιος ψήφισε το νέο μισθολόγιο με αναδρομική εφαρμογή από 01-01-2017, το συνδικαλιστικό κίνημα ή η συγκυβέρνηση σας;

Πραγματικά λυπούμαστε για το ήθος και τις αξίες σας! Προσπαθείτε εντέχνως να κρύψετε την ανεπάρκειά σας και την αδυναμία αποδοχής ενός λάθους μισθολογίου που η συγκυβέρνησή σας δημιούργησε, ρίχνοντας ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν, ενώ ξεχνάτε τα όσα λέγατε προεκλογικά για τις αποφάσεις του ΣτΕ. Πλέον, είστε εμφανώς απέναντι από τον ένστολο δημόσιο λειτουργό, είτε αυτός υπηρετεί στα Σώματα Ασφαλείας είτε στις Ένοπλες Δυνάμεις, και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η «καρέκλα»!

Τέλος, καλούμε την Κυβέρνηση, έστω και μετά την εφαρμογή του νέου μισθολογίου, να αποσύρει αυτό και να μπει σε ουσιαστικό διάλογο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τις αποδοχές τους, λαμβάνοντας υπόψη τις αμετάκλητες αποφάσεις του ΣτΕ για την επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012.


Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο και φώτιση πρωτίστως σε όσους κυβερνούν τον τόπο!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια