Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limenikirota.blogspot.com-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΑΛΣ Εφαρμογή του άρθρου 69 του ν.4504/2017...Η ΠΕΑΛΣ επισήμανε την κρισιμότητα του θέματος και την πρόθεση διεκδίκησης άμεσης επίλυσης

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 09:21

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/04/2018


Σας ενημερώνουμε ότι στις 16-01-2018 πραγματοποιήθηκε με τη συμμέτοχη υπηρεσιακών παραγόντων, της ΠΕΑΛΣ και της ΠΟΕΠΛΣ, προγραμματισμένη ευρεία σύσκεψη με θέμα την εφαρμογή  του άρθρου 69 του ν. 4504/2017 “Παροχή υπηρεσιών Υγείας από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.” σύμφωνα με το οποίο στα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τις οικογένειές τους μπορεί να παρέχονται από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας, αποκατάστασης της υγείας και συμβουλευτικής υποστήριξης, καθώς και συνταγογράφησης, εκτέλεσης συνταγών και εντολής διενέργειας παρακλινικών εξετάσεων.

Στην εν λόγω σύσκεψη, η ΠΕΑΛΣ επισήμανε την κρισιμότητα του θέματος και κατάστησε σαφή την πρόθεσή μας να διεκδικήσουμε την άμεση επίλυσή του εντός του πλαισίου που ορίζει ο Νόμος κυρίως σε ότι αφορά την πρόσβαση στην επί πίστωση χορήγηση φαρμάκων στα στελέχη ΛΣ.

Υπήρξε ταύτιση  απόψεων για την αναγκαιότητα επίσπευσης των απαραίτητων διαδικασιών και άμεσης έκδοσης κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  που θα ρυθμίζει τους όρους, τις προϋποθέσεις και θέματα σχετικά με δαπάνες για την παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα.

Η ΠΕΑΛΣ τονίζει ότι για την εφαρμογή των διατάξεων του νόμου 4504/2017 δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού και αδικαιολόγητων καθυστερήσεων. Πρόθεσή μας είναι να συμβάλλουμε εποικοδομητικά στις κανονιστικές (Π.Δ, Υ.Α, ΚΥΑ) διαδικασίες που απαιτούνται για την εφαρμογή των άρθρων του εν λόγω νόμου και να βοηθήσουμε από την πλευρά μας, με οποιοδήποτε τρόπο κριθεί, για την τυχόν απεμπλοκή θεμάτων, πάντα επ’ ωφελεία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και των στελεχών του.

Για κάθε εξέλιξη θα σας ενημερώνουμε με νεότερες ανακοινώσεις μας.

Για το Δ.Σ.

       Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας

Σπύρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ       Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια