Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και συγχαίρουμε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή διαχείριση του περιστατικού που αφορά το Φ/Γ πλοίο “ANDROMEDA” το οποίο μετέφερε 410 τόνους εκρηκτικών υλών.

 
ΠΕΑΛΣ at 08:30

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 
ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Πειραιάς 20-01-2018
θέμα: Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και συγχαίρουμε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή  διαχείριση του περιστατικού που αφορά το Φ/Γ πλοίο “ANDROMEDA”  το οποίο μετέφερε 410 τόνους εκρηκτικών υλών.


Μετά την επιτυχή απομάκρυνση των 410 τόνων εκρηκτικών που εντοπίστηκαν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και επιχείρηση του ΛΣ στο Φ/Γ πλοίο “ANDROMEDA” σημαίας Τανζανίας και τη μεταφορά τους από το λιμένα Ηρακλείου με ασφάλεια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και ακολούθως σε στρατόπεδο των Σερρών για την ασφαλή τους φύλαξη , εκφράζουμε την ικανοποίησή μας στον κ. ΥΝΑΝΠ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Π. και στον κ. Αρχηγό ΛΣ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΛΣ ΡΑΠΤΗ Σ. και συγχαίρουμε τον Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ Λ.Σ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ Ι. αλλά και τον Διοικητή της 7ης ΠΕΔΙΛΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΛΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Γ. , τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟ ΛΣ ΔΟΥΒΗ Β., τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των Ν/Γ 515- ΠΠΛΣ 020, , τους Διοικητές και το προσωπικό Κ.Ε.Α./Κ.Λ. Ηρακλείου και Κ.Ε.Α./Αγίου Νικολάου, καθώς και όλα τα στελέχη του Κ.Λ. Ηρακλείου και του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του ΑΛΣ.

Το εν λόγω περιστατικό και η διαχείρισή του προσθέτει άλλη μια σημαντική επιτυχία του ΛΣ στις ήδη σημαντικές πρόσφατες επιτυχίες μας αλλά και παράδειγμα προς μίμηση ως προς την συλλογικότητα-συνεργασία μεταξύ των Υπηρεσιών του ΛΣ ,των συναρμόδιων Υπουργείων -Υπηρεσιών του Δημοσίου - των Σ.Α , των Ε.Δ -Τελωνειακών Αρχών , των τοπικών Άρχων-Υπηρεσιών και λοιπών φορέων αλλά και παράδειγμα ως προς την αντιμετώπιση του από την κοινωνία του Ηρακλείου που αναδεικνύει και την εμπιστοσύνη των πολιτών στο ΛΣ και στην πολιτεία .

Τέλος , συγχαίρουμε τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και τον πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο κ. Φιλιππή Απόλλωνα για την πολύτιμη και έμπρακτη, για άλλη μια φορά , συμβολή τους .

Ευελπιστούμε ότι το συντομότερο θα ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες μεταφοράς των εκρηκτικών που βρίσκονται στο φορτηγό πλοίο «Mekong Spirit», σημαίας Μάλτας το οποίο παραμένει στον κόλπο της Σούδας .                                                                       Για το Δ.Σ.
                                             Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
                             Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ               Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια