Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limenikirota.blogspot.com-www.twitter.com/proedros_peals


Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Βράβευση του Λιμενικού για την Έρευνα και Διάσωση

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 06:50


Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπροσώπων των Εφοπλιστικών Ενώσεων και των Ναυτεργατικών Σωματείων και λοιπών προσκεκλημένων, το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, βράβευσε το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή σε αναγνώριση του ανθρωπιστικού έργου στην «Έρευνα και Διάσωση» (SAR) που προσφέρει με τα έμπειρα και ικανά στελέχη του, σώζοντας ανθρώπινες ψυχές. Μάλιστα όπως αναφερεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού αυτέ οι δράσεις γίνονται αψηφώντας δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες, όπως πρόσφατα την 22/12/2017 με τη διάσωση του πληρώματος του Φ/Γ πλοίου «LITTLE SEYMA» σημαίας Παναμά που προσάραξε στην θαλάσσια περιοχή της Μυκόνου.

Η τελετή βράβευσης, που έγινε στο πλωτό Μουσείο «HELLAS LIBERTY», πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, ο οποίος και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος Γεώργιο Δ. Πατέρα, για την τιμητική αυτή διάκριση.


Πηγή: militaire

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια