Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Απάντηση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου – Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου στη συγχαρητήρια επιστολη της ΠΕΑΛΣ στο νέο Δ.Σ. της


Αποτέλεσμα εικόνας για γαρουφαλιας φωτης 

Αριθμ. Πρωτ.: 01/2018

ΠΡΟΣ:

1. Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ κ. ΠΑΣΣΑΚΟ ΣΠ.

2. Γ. Γραμματέα ΠΕΑΛΣ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ Ι.

3. Μέλη Δ.Σ. ΠΕΑΛΣ


ΚΟΙΝ.:

1. Πρόεδρο ΠΟΕΠΛΣ

2. Μέλη Δ.Σ. ΠΟΕΠΛΣ


Αγαπητέ Πρόεδρε κ. Πασσάκο Σπ., Γ. Γραμματέα κ. Παπαδάκη Γ , μέλη Δ.Σ. ΠΕΑΛΣΣας ευχαριστούμε θερμά και αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για εμάς οι ευχές σας, για την εκλογή μας, αλλά κυρίως στο να επιτύχουμε και να είμαστε χρήσιμοι στους συναδέλφους που μας τίμησαν.

Το γεγονός ότι είστε πλάι μας, ειδικά σε αυτό το χρονικό διάστημα, όπου κυριολεκτικά δίνουμε όλο μας τον εαυτό για να ανταπεξέλθουμε και να τιμήσουμε το Σώμα και την χώρα, μας δίνει δύναμη και κουράγιο.

Είναι σημαντικό να έχουμε αρωγό το Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ, η οποία εκπροσωπεί τους Αξιωματικούς του Σώματος, τους σημερινούς και αυριανούς ηγήτορες, αλλά και πρεσβευτές της χώρας ανά τον κόσμο, συμβάλλοντας έτσι με το δικό τους τρόπο στην διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη της αξιοζήλευτης ελληνικής ναυτιλίας. Αποστολή που είναι το ίδιο σημαντική, με αυτή των Συναδέλφων, που κατά βάση εκπροσωπούνται από εμάς και υψώνουν κάθε πρωί την Σημαία σε κάθε άκρη της χώρας και στο πιο μικρό νησί.

Διαχρονική μας άποψη είναι ότι το Λιμενικό Σώμα είναι μια αλυσίδα, όπου οι κρίκοι της πρέπει να είναι δυνατά συνδεδεμένοι, από το Αρχηγό και την Ηγεσία μέχρι του Συναδέλφους όπου και αν υπηρετούν, αλλά και τους νεότερους Δόκιμους.

Το ίδιο ενωμένοι πρέπει να είμαστε όλοι όσοι εκπροσωπούμε συνδικαλιστικά τους συναδέλφους, ΠΟΕΠΛΣ και ΠΕΑΛΣ, έτσι ώστε να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα και να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε, με απώτερο σκοπό την εργασιακή μας ηρεμία, που θα φέρει και την οικογενειακή και απόλυτο στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών ελλήνων και ξένων, των επισκεπτών, αλλά και όσων διάλεξαν την χώρα αυτή για καταφύγιο.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ Φώτιος             ΚΟΥΤΡΟΜΠΙΛΑΣ Γεώργιος 

 
 Διαβάστε και τη σχετική ανακοίνωση της ΠΕΑΛΣ:
ΠΕΑΛΣ: Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου – Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου