Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

Απίστευτο! Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ πήρε άδεια - Πότε "κρίνεται" ο αρχηγός και ποια είναι η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των κρίσεων

Για τον κ. Τσουβάλα έχουμε δηλώσει κατ' επανάληψη τον ευχάριστο αιφνιδιασμό μας. Πληροφορηθήκαμε ότι από χθες κάνει χρήση εορταστικής άδειας, την
οποία μάλιστα θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα εάν δεν υπήρχε σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του υπό κατάληψη κτιρίου στον Βόλο.
Και η έκπληξη μας έγκειται στο γεγονός, ότι για πρώτη φορά παραμονές κρίσεων, ένας αρχηγός της ΕΛΑΣ αποφασίζει να κάνει χρήση άδειας. Κι αυτό συμβαίνει σε μια καθοριστικά κρίσιμη περίοδο, καθώς τη Δευτέρα σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr αναμένεται να ξεκαθαρίσει η πολιτική ηγεσία (που κρατά ερμητικά κλειστά τα χαρτιά της) το πρόσωπο που θα είναι ο επικεφαλής του σώματος τον επόμενο χρόνο. Αν δηλαδή θα παραμείνει ο κ. Τσουβάλας με τη δυνατότητα του 2+1 χρόνια, ή αν θα γίνδει αλλαγή σκυτάλης.
Με την κίνηση του αυτή ο κ. αρχηγός απέδειξε για πολλοστή φορά ότι δεν είναι προσδεδεμένος με θέσεις και αξιώματα καθώς όπως αρέσκεται να σεμνύνεται, η καρέκλα δεν κάνει τον άνθρωπο, αξίωμα λογικής που ποτέ στο παρεθόν δεν πρέσβευσε έμπρακτα κανένας από τους (βαρόνους και μη) προκατόχους του.
Οι πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι η έναρξη των τακτικών κρίσεων στην ΕΛΑΣ πρόκειται να ξεκινήσουν στις 21 Ιανουαρίου.

bloko.gr