Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Στην Κρήτη ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής

Screen Shot 2018-01-16 at 9.51.15 PMΣτην Κρήτη βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Περιφέρεια του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστου Λαμπρίδη, του Βουλευτή Ηρακλείου Νίκου Ηγουμενίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, του Προέδρου του ΟΛΗ Απόλλων Φιλιππή, του Διοικητή της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Γιώργου Αλεξανδράκη και του Λιμενάρχη Ηρακλείου Ευθύμιου Δουβή.
Ο κ. Κουρουμπλής θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα Ενημέρωσης στο Ηράκλειο Κρήτης, για θέματα λιμενικής πολιτικής, λιμενικών υποδομών και θαλασσίου τουρισμού. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στο νόμο 4504/2017, οι διατάξεις του οποίου επιλύουν χρόνια προβλήματα που απασχολούσαν τους Φορείς Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Λιμένων.
Η εκδήλωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Υπουργού υπό το συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, και με τη συνεργασία και τη συνδρομή του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.
Την ίδια στιγμή τριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιούν ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστος Λαμπρίδης, με στελέχη της Γενικής Γραμματείας Λιμένων πραγματοποιούν, προκειμένου τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Λιμένων να επισκεφτούν τις λιμενικές εγκαταστάσεις και να ενημερωθούν επί τόπου για τις δραστηριότητες των λιμένων και τα προβλήματά τους. Το κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις εργασίας με τους Φορείς Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Λιμένων, τις Διοικήσεις τους, τους οικείους Δήμους, εκπροσώπους των Αντιπεριφερειών και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.
Το πρόγραμμα του Υπουργού
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά. Το απόγευμα, ο ΥΝΑΝΠ, και στελέχη της ΓΓΛΛΠΝΕ, θα επισκεφθούν το λιμάνι του Κόκκινου Πύργου, στο Τυμπάκι.
Την Πέμπτη (18/01), ο κ. Κουρουμπλής θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου, με το Δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη, τον Λιμενάρχη Ρεθύμνου, Πλωτάρχη Λ.Σ. Κωνσταντίνο Καστρινάκη, και με την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Μαρία Λιονή.
Στη συνέχει ο ΥΝΑΝΠ θα μεταβεί στα Χανιά, όπου θα επισκεφθεί την ΑΕΝ Κρήτης, και θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων, τον Δήμαρχο της πόλης, Τάσο Βάμβουκα, τον Λιμενάρχη Χανίων Αντιπλοίαρχο Λ.Σ., Χρήστο Κουβάτσο, και με τον Αντιπεριφερειαρχή, Απόστολο Βουλγαράκη.
Στην Κρήτη και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων
Τα λιμάνια του νομού Λασιθίου επισκέφθηκε χτες ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστος Λαμπρίδης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Φιλιππή Απόλλωνα και στελέχη της Γενικής Γραμματείας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών. Σκοπός της επίσκεψής του στη Κρήτη, σύμφωνα με το cretalive είναι η ενημέρωση των Φορέων Διοίκησης και Εκμετάλλευσης Λιμένων για θέματα λιμενικής πολιτικής, λιμενικών υποδομών και θαλασσίου τουρισμού καθώς και για τον νόμο 4504/2017, οι διατάξεις του οποίου επιλύουν χρόνια προβλήματα που απασχολούσαν τους Φορείς Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Λιμένων.
 http://www.haniotika-nea.gr/sta-chania-tin-pempti-o-p-kouroumplis/