Τo blog μας "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ"

Συμβολική επίσκεψη Τσίπρα στον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού ΦΩΤΟ

«Επέδειξες ψυχραιμία και η ψυχραιμία είναι γενναιότητα» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον κυβερνήτη του σκάφους του Λιμενικού «Γαύδος», μόλις τον συνάντησε στο Yπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κατά την επίσκεψή του στον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.

Σε μία συμβολική επίσκεψη, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ένα μήνυμα προς την τουρκική πλευρά αλλά και τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ιδιαίτερα δε στο Λιμενικό Σώμα, το οποίο έχει τον τελευταίο καιρό επωμιστεί το μεγάλο βάρος της διαχείρισης της κατάστασης στην περιοχή των Ιμίων.

Ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε σε σύσκεψη και ενημερώθηκε από τα επιτελικά στελέχη του Υπουργείου Ναυτιλίας και από την φυσική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος.

Νωρίτερα ο κ.Τσίπρας συναντήθηκε στο γραφείο του Yπουργού με όλα τα μέλη του πληρώματος του «Γαύδος», τους οποίους συνεχάρη και συνομίλησε μαζί τους. Συναντήθηκε, επίσης, και με άνδρες από τη μονάδα υποβρυχίων αποστολών που πήραν μέρος επιχειρησιακά σε καταπολέμηση περιστατικών οργανωμένου εγκλήματος, αλλά και με άνδρες της μονάδας ελικοπτέρων και αεροσκαφών του Λιμενικού. Παρόντες ήταν ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αρχηγός του Λιμενικού.

Κατά την άφιξή του, τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και στη συνέχεια μετέβησαν στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιτήρησης και Ελέγχου Συνόρων, το οποίο περιλαμβάνει το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, καθώς και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τον ρόλο του Κέντρου.

Στιγμιότυπα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ:
Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος:Το πλήρωμα του Περιπολικού Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ 090) του Λιμενικού Σώματος, «Γαύδος»


«Είμαστε ευγνώμονες στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος που, με γενναιότητα και αυτοθυσία, υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter, σχετικά με τη συνάντηση που είχε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με το πλήρωμα του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης 090 «Γαύδος».

H ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter:


Σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Ναυτιλίας:
O θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού:


.zougla.gr
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια