ΠΕΑΛΣ: Συγχαρητήρια επιστολή στον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Πλοίαρχο ΛΣ ΠΟΛΕΜΗ Νικόλαο για την ανάληψη των καθηκόντων του

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΑΛΣ 16-17/10 ΧΑΝΙΑ

14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΑΛΣ-XANIA - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΑΛΣ: Συγχαρητήρια επιστολή στον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Πλοίαρχο ΛΣ ΠΟΛΕΜΗ Νικόλαο για την ανάληψη των καθηκόντων του

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/17/18

Προς: 

1. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Πλοίαρχο ΛΣ ΠΟΛΕΜΗ Νικόλαο

2. Υπηρεσίες Κ.Λ. ΠΕΙΡΑΙΑ
Κύριε Λιμενάρχα, 

Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας ως Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, σας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και σας εύχεται επιτυχίες και σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς της δράσης σας. 

Είμαστε βέβαιοι ότι θέματα που απασχολούν το προσωπικό θα τυγχάνουν πάντοτε της δέουσας μέριμνας και χειρισμού από μέρους σας.

Έχοντας ως κοινό στόχο ένα Λιμενικό Σώμα αντάξιο της ιστορίας του και των προσδοκιών των στελεχών του, εμείς από την πλευρά μας, με διάθεση συνεργασίας και συνεργατικότητας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειές σας. 

Εξάλλου είναι διαχρονικά δεδομένη η συνδρομή και η συμβολή της ΠΕΑΛΣ προς αυτή την κατεύθυνση, απόρροια της καθαρότητας των προθέσεων και των διαθέσεών μας τόσο στα υπηρεσιακά θέματα, όσο και στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα.

Με τις θερμότερες ευχές μας για καλή επιτυχία στο έργο σας, ελπίζουμε σε μια συνεχή και αποτελεσματική συνεργασία.
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος     Ο Γενικός Γραμματέας


Σπύρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια