Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

ΠΕΑΛΣ: Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και συγχαίρουμε όλους όσους συνετέλεσαν στον εντοπισμό και την κατάσχεση 1,3 τόνων περίπου κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα)

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/25/2018

Εκφράζουμε δημόσια  τα συγχαρητήριά μας, στον Αρχηγό του Λ.Σ.-Ε.Λ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ ΡΑΠΤΗ Στ., υπό τον γενικό συντονισμό του οποίου έλαβε χώρα, ευρύτατης κλίμακας επιχείρηση στη θαλάσσια περιοχή Νότια της Κρήτης, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του αλιευτικού σκάφους “CELINE STAR” το οποίο  σύμφωνα με πληροφορίες της Υπηρεσίας Γαλλικών Τελωνείων, είχε αποπλεύσει από τη Λαττάκεια Συρίας με προορισμό πιθανότατα Ευρωπαϊκό λιμάνι.

Επί του  “CELINE STAR” βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε από το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ποσότητα 1,3 τόνων κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) αξίας περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα συγχαρητήριά μας εκφράζουμε επίσης στον Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχο Λ.Σ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ Ι. τόσο για την επιτυχή έκβαση του εν λόγω περιστατικού όσο και για τις συνεχείς επιτυχίες του Κλάδου που προΐσταται.

Επιπρόσθετα συγχαίρουμε και εκφράζουμε την ικανοποίησή μας στους συμμετέχοντες επί σκηνής του εν λόγω περιστατικού και συγκεκριμένα στον Διοικητή της 7ης ΠΕΔΙΛΣ Πλοίαρχο ΛΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Γ., στον Λιμενάρχη Ιεράπετρας και στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ιεράπετρας, στους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των δύο (02) Πλοίων Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στους επιβαίνοντες βατραχανθρώπους της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των δύο (02) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Λιμενικών Αρχών Κρήτης, στα πληρώματα του αεροσκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και του Λετονικού αεροσκάφους της δύναμης Frontex και στο Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που μετέβη στην Ιεράπετρα.

Το εν λόγω περιστατικό και η διαχείρισή του προσθέτει ακόμη μια σημαντική επιτυχία σε μια σειρά επιτυχιών – δράσεων του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατά τις οποίες έχει κατασχεθεί συνολικά ποσότητα ναρκωτικών μεγαλύτερη των 14 τόνων και είναι αποτέλεσμα της αναβαθμισμένης επιχειρησιακής διαλειτουργικότητας του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αναδεικνύοντας, επιβεβαιώνοντας και ενισχύοντας τόσο την επιχειρησιακή ετοιμότητα – ικανότητα του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όσο και την εμπιστοσύνη και ασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες της χώρας τους οποίους υπηρετούμε.

Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας
            Σπύρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ           Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια