Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

Εγκαίνια του νέου κτιρίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 06:52


Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που στεγάζεται το Λιμεναρχείο Ναυπλίου πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Απριλίου στο Ναύπλιο.
Προηγήθηκε η τελετή του Αγιασμού από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδας Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Παπουλέση. 
Ακολούθησαν ομιλίες από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρο Μαρίνο, τον Α΄Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρο Κλιάρη, τον Υπουργό ΝΑυτιλίας Π. Κουρουμπλή, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο, του Βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλα , Γ. Μανιάτη και Γ. Ανδριανό, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον Δημαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Σταύρο Αυγουστόπουλο.
 Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσης Τεμπονέρας, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κ.Ρούτουλας, η συζηγός του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία Σαμαρά, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου,  η πολιτευτής της ΝΔ Σόνια Ταντάρου Κρίγκου, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαλτέζος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλας και φυσικά στελέχη του Λιμενικού και πρώην Λιμενικοί υπάλληλοι.
 Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της κορδέλας των εγκαινίων και μικρή δεξίωση για τους προσκεκλημένους.www.argolikeseidhseis.gr/2018/04/blog-post_533.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια