Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Παρεμβάσεις αποστράτων στην πορεία του Σώματος αλλά και στην υπηρεσιακή και προσωπική υπόσταση ε.ε. Αξιωματικών ΛΣ είναι κατακριτέες και μη αποδεκτές.

 
at 15:33

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/75/2018
Με αφορμή την ενημέρωσή μας περί παρεμβάσεων πρώην συναδέλφων μας, Αξιωματικών εν αποστρατεία, το τελευταίο χρονικό διάστημα, για την πορεία του Σώματος, για την υπηρεσιακή και προσωπική υπόσταση εν ενεργεία Αξιωματικών ΛΣ, αλλά και για τα συνδικαλιστικά δρώμενα του Σώματος, τονίζουμε ότι την ευκαιρία αυτή την είχαν ως εν ενεργεία στελέχη, έμεινε παρακαταθήκη, κρίθηκε τότε και κρίνεται και σήμερα.

«Περιφορές» στους διαδρόμους του ΥΝΑΝΠ, στα πολιτικά κόμματα και στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, ασχολούμενοι με τους εν ενεργεία Αξιωματικούς, δεν είναι αποδεκτές καθώς η ιστορία έχει δείξει ότι δεν έχουν ως γνώμονα το ειλικρινές κι ανιδιοτελές ενδιαφέρον αλλά πηγάζουν από την επιθυμία του «φαίνεσθαι» και του παραγοντισμού, με στόχο την προσωπική επιβεβαίωση και ανέλιξη.

Τέλος, τονίζουμε και διαβεβαιώνουμε ότι τα ζητήματα που απασχολούν τους Αξιωματικούς Λ.Σ. και το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πέραν του ότι είχαν την ευκαιρία να τα επιλύσουν όντας εν ενεργεία, μεταφέρονται από τον συνδικαλιστικό φορέα των Αξιωματικών επαρκώς, αιτιολογημένα, αναλυτικά και τα γνωρίζει, τα μελετά και προσπαθεί για την διευθέτησή τους η Πολιτική και κυρίως η Φυσική μας Ηγεσία.

Ως εκ τούτου τους καλούμε ν’ ασχοληθούν με τις πενιχρές συντάξεις, τα «τσεκουρεμένα» εφάπαξ, την ελλιπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την απαξίωση και τη θέση που έχουν περιέλθει τα εν αποστρατεία στελέχη, συμβάλλοντας έτσι εποικοδομητικά και για τα εν ενεργεία στελέχη που αργά ή γρήγορα θα βρεθούν στην αποστρατεία. 

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι παραμένουμε δίπλα τους, πάντα ανοιχτοί σε συνεργασία και συνεννόηση, όπου απαιτείται, και τους παρακαλούμε να πράττουν το ίδιο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος          Ο Γενικός Γραμματέας
Σπύρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ   Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ