Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limenikirota.blogspot.com-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων:

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 17:07


ΚΥΚΛΑΔΕΣ  09-04-2018

Προοδευτική κίνηση λιμενικών Κυκλάδων 

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη της Ένωσης μας ότι η παράταξή μας  εξάντλησε ως όφειλε κάθε δυνατότητα  προκειμένου να καταστήσει σαφές  στο Γραμματέα ΔΕΤΣΗ ΙΩΑΝΝΗ και στον Αντιπρόεδρο ΙΩΑΝΝΊΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  την αναγκαιότητα άμεσης παραίτησής τους από το ΔΣ  καθώς η παραμονή τους  δυσχεραίνει την απρόσκοπτη λειτουργία της   και κατά συνέπεια επιδρά αρνητικά στο συμφέρον των μελών μας .
Δυστυχώς οι συνάδελφοι επέλεξαν το προσωπικό τους συμφέρον .

Ως εκ τούτου η Παράταξή μας βρίσκεται σήμερα στην άχαρη και παράλληλα δύσκολη θέση να ζητήσει  δημόσια τις παραιτήσεις τους και να καταγγείλει το Γενικό Γραμματέα ΔΕΤΣΗ Ι. ο οποίος έχει αποσπαστεί για 2 χρόνια σε αξιοζήλευτη υπηρεσία εκτός Κυκλάδων και τον ΙΩΑΝΝΊΔΗ Κ. ο οποίος είναι αποσπασμένος στη  ΣΧΟΛΉ Λ/Φ με απώτερο σκοπό τη μετατροπή της απόσπασης σε μετάθεση ώστε  να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΛΣ/ΑΠΝ.

Εμείς ως συνδυασμός Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε η Ένωση μας να μην έχει συνέχεια και συνέπεια επειδή κάποιοι θέτουν τα προσωπικά τους οφέλη πάνω από των μελών μας.

Απαιτούμε την άμεση παραίτηση του Γραμματέα και Αντιπροέδρου , την αντικατάστασή τους από τα αναπληρωματικά μέλη  και τις άμεσες ενέργειες ως προς τα παραπάνω  του Πρόεδρου της Ένωσης ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΙΩΆΝΝΗ. 

Τέλος , ενημερώνουμε ότι σε διαφορετική περίπτωση  θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να διεκδικήσουμε το δίκαιο αίτημα μας και το συμφέρον των μελών μας και της Ενωσης  με νομικές ενέργειες  .


Ο συνδυασμός προοδευτική κίνηση λιμενικών Κυκλάδων.

ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Α.
ΖΗΓΟΥΡΗΣ Ν.
ΣΕΦΕΡΗΣ Π
ΛΕΤΣΑΣ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια