Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limenikirota.blogspot.com-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

ΠΕΑΛΣ: Επίσκεψη της ΠΕΑΛΣ στο Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Δάφνης – Αγίου Όρους.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 07:16


Στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεων της ΠΕΑΛΣ σε Λιμενικές Αρχές και Υπηρεσίες, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αντιπλοίαρχος ΛΣ Παπαδάκης Ιωάννης πραγματοποίησε επίσκεψη το χρονικό διάστημα από 10 έως 13/05/2018 στο Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Δάφνης – Αγίου Όρους.

Κατά τη συνάντηση που είχαμε με τους εκεί συναδέλφους και τον Διοικητή του Τμήματος Πλωτάρχη ΛΣ ΤΣΑΡΙΔΗ Μιχάλη, ο οποίος είναι και Ταμίας της ΠΕΑΛΣ, διαπιστώθηκε το υψηλό φρόνημα των υπηρετούντων καθώς και ο ζήλος με τον οποίο εκτελούν τα καθήκοντά τους με στόχο τη συνεχή λειτουργία της υπηρεσίας σε υψηλά επίπεδα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. 

Με αφορμή μάλιστα την μετάταξη του Λιμενικού Τμήματος σε Λιμεναρχείο Αγίου Όρους (άρθρο 71, ν.4504/2017), γίναμε κοινωνοί των ζητημάτων που απασχολούν τους υπηρετούντες με κυριότερο την στελέχωση, τις ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας τους που υπαγορεύονται από το ειδικό καθεστώς της χερσονήσου του Άθω (Άγιο Όρος), τον δυσμενούς διαβίωσης χαρακτήρα της Υπηρεσίας, καθώς οι υπηρετούντες διαμένουν και σιτίζονται εντός των Λιμενικών καταστημάτων μακριά από τις οικογένειές τους, αλλά και τη μη ύπαρξη χερσαίου δρόμου, αφού μόνο μέσω θαλάσσης μπορείς να εισέλθεις στο Άγιο Όρος. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην αναγκαιότητα ενίσχυσης του νέου Λιμεναρχείου με πλωτά και χερσαία μέσα. Ειδικότερα, επιτακτική, όπως μας μετέφεραν, για την κάλυψη των υπηρεσιακών απαιτήσεων και αναγκών, είναι η προμήθεια τόσο ενός σκάφους, μεγαλύτερου μεγέθους από το υπάρχον, για το Λιμενικό Φυλάκιο Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας, με κατάλληλες προδιαγραφές ώστε ν’ ανταποκρίνεται καλύτερα στον υψηλό κυματισμό που επικρατεί στην περιοχή λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών όσο κι ενός οχήματος τύπου pickup αγροτικού για την διευκόλυνση των μετακινήσεων στο ορεινό χωμάτινο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Ακούγοντας με προσοχή όλα τα παραπάνω, διαβεβαιώσαμε τα στελέχη του Γ΄ΛΤ ότι θα μεταφέρουμε στην ηγεσία τα ζητήματα που τους απασχολούν, διεκδικώντας παράλληλα τις βέλτιστες λύσεις.

Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, ως θεσμικός φορέας των Αξιωματικών του Σώματος, θα συνεχίσει να βρίσκεται παρούσα στο πλευρό των συναδέλφων ανά την επικράτεια προκειμένου να αφουγκράζεται τα προβλήματά τους και να συνδράμει στην επίλυση αυτών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια