Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων Αγίου Νικολάου (video + φωτογραφίες)

        
Υποδοχή Ιερών Λειψάνων Αγίου Νικολάου (video + 505 φωτογραφίες)
Γύρω στις 13.30 το πλοίο ανοικτής θαλάσσας του λιμενικού 080 μπήκε αργά στο λιμάνι της χώρας. Πολλοί ήταν που αναρωτήθηκαν τι γύρευε ένα πολεμικό πλοίο του Λιμενικού στο Λιμάνι της Άνδρου  (φωτ. Εν Άνδρω).
Στην προβλήτα το περίμεναν ένα λεωφορειάκι του Δήμου Άνδρου και ένα τζιπ του λιμεναρχείου Άνδρου με τον λιμενάρχη (φωτ. Εν Άνδρω).
Το πλοίο έδεσε και οι δύο αξιωματικοί (ο λιμενάρχης Άνδρου και ο κυβερνήτης του σκάφους) χαιρετήθηκαν εγκάρδια και έβγαλαν και την σχετική αναμνηστική φωτογραφία (φωτ. Εν Άνδρω).
Από το πλοίο κατέβηκαν ο δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς, η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμου Λιμένος Ραφήνας Kaτερίνα Αδαμοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών Γιώργος Κικής και ο Κυριάκος Μαϊόπουλος (μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ι.Ν Παναγίας Παντοβασίλισσας)  με τον Αντώνη Μαυράκη (Ενορία - Δράσις) και αρκετοί επίσημοι.  Είχαν έρθει επισήμως για να παραλάβουν τα λείψανα του Αγίου Νικολάου του νέου από το ανδριώτικο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στην κοιλάδα του Άχλα. Θα τα μετέφεραν για τις τριήμερες τελετές της εορτής του εξωκλησιού του Αγίου Νικολάου Ραφήνας (φωτ. Εν Άνδρω).
Με το λεωφορειάκι του Δήμου Άνδρου μεταβήκαν στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, όπου εντυπωσιάστηκαν από τον αιωνόβιο πλάτανο και το νερό, που τρέχει από κάτω του από την πηγή (φωτ. Εν Άνδρω).
Στη συνέχεια ο ηγούμενος Δωρόθεος τους καλοσώρισε και τους φίλεψε φιλοξενώντας τους στο αρχονταρίκι της Μονής. Στην φωτογραφία οι επισκέπτες με το λιμενάρχη Άνδρου (ήταν ο μόνος επίσημος από το νησί), ο ηγούμενος Δωρόθεος, ο δήμαρχος Ραφήνας και οι άλλοι επισκέπτες στο αρχονταρίκι της Μονής (φωτ. Εν Άνδρω).
Μια φωτογραφία της γνωστής εικόνας της Παναγίας που δακρίζει (φωτ. Εν Άνδρω).
Λίγο αργότερα πήραν τα λείψανα του Αγίου Νικολάου του νέου από την Μονή και με αυτοκίνητο πήγαν στο λιμάνι (φωτ. Εν Άνδρω). 
Εκεί ο ηγούμενος της Μονής Αγίου Νικολάου Δωρόθεος μετέφερε και ανέβασε τα λείψανα στο πολεμικό πλοίο του Λιμενικού Σώματος (φωτ. Εν Άνδρω).
Το οποίο γύρω στις 16.00 έλυσε κάβους ξεκινώντας με όλους τους επισκέπτες και τα λείψανα για Ραφήνα. (φωτ. Εν Άνδρω).
"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"
Στο λιμάνι της Ραφήνας για την Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων βρέθηκαν οι Βουλευτές της Περιφέρειας Γιώργος Βλάχος και Θανάσης Μπούρας, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φάηλος Κρανιδιώτης με τον Αντιπρόεδρο Χρήστο Χρηστίδη και πολυμελή αντιπροσωπεία του κόμματος,  ο τ. Βουλευτής Νίκος Καντερές,  ο Λιμενάρχης Ραφήνας Αντιπλοίαρχος Δημήτρης Κωσταράκης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Κωνσταντίνος Γεωργόπουλοςοι τ. Δήμαρχοι Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος και Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλπατζής, Δήμητρα Τσεβά, Σάββας Αραπκιλής και Γιώργος Χαχολάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι   Κωνσταντίνος Παροικάκης και Σίσσυ Κατσούδα, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ραφήνας Ηρώ Πούλη, ο Πρόεδρος με τον Διευθυντή του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος και Βασίλης Σπαντούρος, ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής Ανδρέας Γλαβάς, , η πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Ραφήνας – Πικερμίου Δέσποινα Γκικάκη με τα μέλη του νέου ΔΣ Βιργινία Βαρδοπούλου, Εφη Σακατίδου, Χαρά Δεληγιάννη, το νέο μέλος της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής Παναγιώτης Γαβριήλ,  η Δημοσιογράφος και μέλος του τομέα πολιτισμού της ΝΔ Χαρά Ξάνθη, , η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Εύη Γκατσοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Δημήτρης Κατσουλάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας – Πικερμίου Σπύρος Μαυρολέων με τον Αντιπρόεδρος Γρηγόρη Τσίρο, και πλήθος πιστών.
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

http://www.rpn.gr/