Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Συμμετοχή του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής 2018

Την Πέμπτη 24/05/2018 στο SOPOT ΠΟΛΩΝΙΑΣ, διοργανώθηκε από τον Ευρωπαικό Οργανισμό FRONTEX, ο εορτασμός της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής». Κύριος σκοπός της συγκεκριμένης Εκδήλωσης ήταν η προβολή του έργου των Αρχών Επιτήρησης Συνόρων των Κ-Μ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, καθώς και η ανταλλαγή εμπειριών – βέλτιστων πρακτικών με στόχο τη προαγωγή του πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και έκθεση των Συνοριοφυλακών και Ακτοφυλακών των Κ-Μ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ενιαίου χώρου SCHENGEN. Το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ εκπροσωπήθηκε από πενταμελή αποστολή με στελέχη της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης καθώς και του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του ΥΝΑΝΠ. Έχοντας ξεχωριστό περίπτερο με σκοπό την προβολή του πολυσχιδούς έργου του καθώς και του κομβικού του ρόλου στην Επιτήρηση και την ασφάλεια των Ευρωπαϊκών Θαλασσίων Συνόρων. Το σημείο προβολής του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ έτυχε ιδιαίτερα αυξημένης επισκεψιμότητας και θετικών σχολίων από τους παρευρισκομένους, ενώ το τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού κ. FABRICE LEGGERI καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη των Ευρωπαϊκών, Διεθνών και άλλων Οργανισμών.

Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης υπήρχε συνεχής προβολή οπτικοακουστικού υλικού σχετικά με το έργο και τις Επιχειρήσεις του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ ενώ διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους επισκέπτες.

hcg.gr