Τo blog μας "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ"

Το Λιμεναρχείο Σητείας για τα προβλήματα των αλιέων και των επαγγελματιών εστίασης

Σειρά επαφών και συζητήσεων με εκπροσώπους διαφόρων κλάδων, όπως των αλιέων και της εστίασης, είχε προχθες ο Λιμενάρχης Σητείας, Υποπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ιωάννης Ψαράκης.


Πρόκειται για μία πρωτοβουλία εν όψει της θερινής περιόδου για να συζητηθούν σειρά θεμάτων. Για άλλη μία φορά κυρίαρχο αντικείμενο των συζητήσεων ήταν οι δυσκολίες και τα ζητήματα που απασχολούν τους κλάδους.

Όπως επισημάνθηκε, οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την αγαστή συνεργασία της Λιμενικής Αρχής και των εκπροσώπων αυτών, με σκοπό την επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύψουν.

«Ολοκληρώθηκε», δήλωσε ο Λιμενάρχης, «μία σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των κλάδων της περιοχής δικαιοδοσίας μας, εξετάζοντας τις θέσεις και τα αιτήματα αυτών, καταλήγοντας αμφότεροι στην επιβεβαίωση της αγαστής συνεργασίας. Η συνεχής επικοινωνία – προκειμένου να είμαστε ενήμεροι επί των δυσκολιών και των τυχόν προβλημάτων των απαιτητικών αυτών εργασιακών κλάδων –  και η τήρηση του νόμου θα μας διασφαλίσει το καλύτερο δυνατό επίπεδο συνεργασίας».

Εκ μέρους της Λιμενικής Αρχής Σητείας ο κ. Ψαράκης ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο υγεία κι ένα καλό και ήσυχο καλοκαίρι.

Για μία καλή και αποδοτική συνεργασία με την Λιμενική Αρχή έκανε λόγο και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων Σητείας κ. Δημήτρης Τσιριγώτης. «Η συνεργασία», πρόσθεσε, «έχει ως αποτέλεσμα την άμεση αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν».

anatolh.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια