Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Ο Καμμένος στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε.: «Η Frontex να γίνει συνοριοφυλακή της Ευρώπης»

Ο Καμμένος στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε.: «Η Frontex να γίνει συνοριοφυλακή της Ευρώπης»O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συμμετείχε στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σύνθεση Υπουργών Άμυνας και Εξωτερικών, όπου εξετάστηκε η πρόοδος που έχει σημειωθεί σε θέματα ασφάλειας και άμυνας ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 28-29 Ιουνίου 2018.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση με τρίτα μη κράτη μέλη στα προγράμματα στρατιωτικής συνεργασίας δεν μπορεί να συμπεριλάβει κράτη που δεν αναγνωρίζουν την ολότητα των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο οργανισμών να μην αποκλείεται η συμμετοχή κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα Νατοϊκά δρώμενα.
Κατά τη συζήτηση, στο Συμβούλιο με συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Γενς Στόλτενμπεργκ, επανέλαβε ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί συνεχίζουν να κρατούνται όμηροι για 117 ημέρες χωρίς απαγγελία κατηγοριών και κατέληξε τονίζοντας ότι επιθετικές συμπεριφορές στην Ανατ. Μεσόγειο απειλούν την ευρωπαϊκή σταθερότητα. Ζήτησε όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ προχωρήσουν κατά αρμοδιότητα στις κατάλληλες ενέργειες.

Επίσης ανέφερε ότι η επιχείρηση του ΝΑΤΟ SNMG-2 στο Αιγαίο όχι μόνο θα πρέπει να συνεχιστεί, αλλά να επεκταθεί η δραστηριότητά της και στην Ανατολική Μεσόγειο για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος. Επίσης ζήτησε να μετατραπεί στην πράξη η Frontex σε συνοριοφυλακή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να αναλάβει όχι μόνο την αποτροπή αλλά και την επιστροφή των μεταναστών.

zougla.gr