Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Επιχείρηση εντοπισμoύ και εξουδετέρωσης πυρομαχικών

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 09:47

Λάρισα: Επιχείρηση εντοπισμoύ και εξουδετέρωσης πυρομαχικών
Για τον εντοπισμό ενός βλήματος πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος στη θαλάσσια περιοχή της Σωτηρίτσας, αλλά και μιας νάρκης στην θαλάσσια περιοχή των Μεσαγγάλων ενημερώθηκε το Λιμενικό Σώμα από πολίτες των περιοχών (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)  0  1 Google +0  0

    
Για τον εντοπισμό ενός βλήματος πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος στη θαλάσσια περιοχή της Σωτηρίτσας, αλλά και μιας νάρκης στην θαλάσσια περιοχή των Μεσαγγάλων ενημερώθηκε το Λιμενικό Σώμα από πολίτες των περιοχών.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Λιμενικού Σώματος Αγιοκάμπου ανθυποπλοίαρχος Χρήστος Αντωνίου σημείωσε πως μετά την ενημέρωση που είχε η υπηρεσία σχετικά με τα πυρομαχικά, οργανώθηκε σήμερα το πρωί επιχείρηση εντοπισμού και εξουδετέρωσης των πολεμικών υλικών στα δύο σημεία.

Από την έρευνα εντοπίστηκε μόνο το βλήμα του πυροβόλου όπλου στην Σωτηρίτσα το οποίο και χρονολογείται από την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ σύμφωνα με τον κ. Αντωνίου δεν εντοπίστηκε η νάρκη στην περιοχή των Μεσαγγάλων πάρα τις εκτεταμένες έρευνες.

Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν βατραχάνθρωποι της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, στελέχη του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Αστυνομίας, ενώ η εξουδετέρωση του βλήματος στην Σωτηρίτσα πραγματοποιήθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη.

tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια