ΠΕΑΛΣ: Μόνο με σοβαρή πολιτική, κονδύλια και αύξηση της οργανικής δύναμης του προσωπικού των Σ.Α και των επιχειρησιακών μέσων θα μπει τέλος στις τραγωδίες
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΑΛΣ: Μόνο με σοβαρή πολιτική, κονδύλια και αύξηση της οργανικής δύναμης του προσωπικού των Σ.Α και των επιχειρησιακών μέσων θα μπει τέλος στις τραγωδίες


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/92/18

Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη εθνική τραγωδία εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών, με δεκάδες νεκρούς, τραυματίες αγνοούμενους και ανυπολόγιστες καταστροφές στις περιουσίες των συμπολιτών μας.

Η ΠΕΑΛΣ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων αυτής της τραγωδίας.

Ας ελπίσουμε πως, αυτή τη φορά, αυτοί που έχουν την ευθύνη και τον τελευταίο λόγο για την ασφάλεια των πολιτών θα αντιληφθούν ότι άλλοθι σε "ασύμμετρες απειλές" και "αόρατους εχθρούς",  κροκοδείλια δάκρυα, περικοπές, ασκήσεις επί χάρτου - συσκέψεις και ευχολόγια - εξαγγελίες, δεν μπορούν να  κατοχυρώσουν την ασφάλεια της χώρας και των συμπολιτών μας.

Απαιτείται σοβαρή πολιτική, κονδύλια, αύξηση της οργανικής δύναμης του προσωπικού των Σ.Α  και των επιχειρησιακών μέσων.

Μονό έτσι θα αποδείξουν ότι και αυτή η  θυσία των συμπολιτών μας δεν πήγε χαμένη και μόνο έτσι  αυτή η εθνική τραγωδία θα είναι η τελευταία.

Τέλος, η ΠΕΑΛΣ ευχαριστεί τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που υπηρετούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας και στα πλωτά κι εναέρια μέσα Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., που για άλλη μια φορά με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα συνέδραμαν στην διάσωση των συμπολιτών μας που κατέφυγαν στην θάλασσα για να σωθούν από τις φλόγες.

Για το Δ.Σ.
       Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ           Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια