Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Λιμενικό σε νέο κτίριο στην Πάργα

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 08:44


Λιμενικό σε νέο κτίριο στην ΠάργαΠαρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή έγιναν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Λιμεναρχείου Πάργας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι «η πατρίδα πέρασε οκτώ χρόνια δύσκολα. Έγιναν κατά καιρούς προσπάθειες, δεν θέλω να μηδενίσω κανέναν. Αυτή τη στιγμή η πατρίδα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο. Έπειτα από την πολιτική σταθερότητα, ήρθε η οικονομική σταθερότητα και σήμερα είμαστε κοντά στην έξοδο από τα μνημόνια, που μας δίχασαν», κάνοντας έτσι και λίγο «προσωπική εκτίμηση» και για το πολιτικό του παρελθόν.

Συμπλήρωσε ότι «το Λιμενικό Σώμα αναδεικνύεται  όλο και περισσότερο σε κρίσιμο και κομβικό παράγοντα για την ασφάλεια της χώρας. Και ξέρετε πολύ καλά ότι στην περίμετρο της χώρας μας μαίνεται ένας ακήρυχτος πόλεμος, όπου εμπλέκονται περιφερειακές και παγκόσμιες δυνάμεις διά αντιπροσώπων» και εκθείασε το ρόλο του στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

Ο υπουργός συνέχισε την περιοδεία του με συναντήσεις με τις λιμενικές αρχές Παξών,  Ηγουμενίτσας, Σαγιάδας, Κέρκυρας, Παλαιοκαστρίτσας και Λευκίμης. Την Κυριακή ο κ. Κουρουμπλής θα επισκεφτεί τις λιμενικές αρχές Λευκάδας, Μεγανησίου και Νυδρίου, ενώ τη Δευτέρα θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με τελευταίο σταθμό το Αγρίνιο.

typos-i.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια