Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξάρθρωσε το Λιμενικό Σώμα Πολυμελή ομάδα Ελλήνων και αλλοδαπών οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά στην Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας, εντόπισαν και εξάρθρωσαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λιμενικού.

Πρόκειται για πέντε αλλοδαπούς, ηλικίας 42, 40, 34, 37 και 37 ετών αντίστοιχα καθώς και για δύο Έλληνες, οι οποίοι συνελήφθησαν σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές.

Ο 42χρονος, σύμφωνα με το Λιμενικό, φέρεται να είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος, που προμηθευόταν τα ναρκωτικά. Τα έκρυβε σε διάφορες κρυψώνες («καβάτζες»), μεταξύ των οποίων και το καφενείο του 40χρονου Έλληνα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Τα υπόλοιπα μέλη, αγόραζαν τα ναρκωτικά από τον φερόμενο ως εγκέφαλο και στην συνέχεια τα πωλούσαν σε στέκια τοξικομανών.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, τα στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν και κατάσχεσαν 240 γραμ. κοκαΐνης, 15 γραμ. κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 29.237 ευρώ καθώς και πέντε οχήματα και ένα δίκυκλο, με τα οποία μεταφέρονταν τα ναρκωτικά.

sofokleousin.gr