Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

ΠΕΑΛΣ: Κυλικεία και εστιατόρια - ΧΘΕΣ θα έπρεπε να είχε δοθεί λύση και σήμερα να συζητούσαμε την επέκταση λειτουργίας τους. Το ζήτημα τείνει να καταγραφεί στον κατάλογο των άλυτων ζητημάτων όπως στέγαση, παιδικοί σταθμοί, κατασκηνώσεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/90/18

Mε γνώμονα να καταβάλουμε, με την δέουσα προσοχή κάθε δυνατή προσπάθεια, θετικών για το προσωπικό Λ.Σ. αποφάσεων, πάντα στο πλαίσιο των αρχών και των διεκδικήσεων μας  και σεβόμενοι  τα μέλη μας και  την ευθύνη που φέρουν οι Αξιωματικοί έναντι των υφισταμένων τους συναδέλφων τους, την ιστορία του Λιμενικού Σώματος, τον Στρατιωτικό χαρακτήρα, τη δομή, τα έθιμα, τις αξίες, τις αρχές και τις παραδόσεις του Λ.Σ., την προσφορά του Σώματος αλλά και το διαχρονικό έργο και την προσφορά των στελεχών ΛΣ όλων των κατηγοριών και σε  συνεργασία με την Στρατιωτική μας Ηγεσία, θεωρούμε επιτακτική και αναγκαία την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την  τακτοποίηση του ζητήματος που αφορά στην επαναλειτουργία του κυλικείου και εστιατορίου στο Αρχηγείο ΛΣ. 

Η μη λειτουργιά τους και η καθυστέρηση τακτοποίησης του ζητήματος κρίνεται από την ΠΕΑΛΣ αδικαιολόγητη και συμβάλλει στην περαιτέρω υποβάθμιση του οργανισμού που υπηρετούμε και στην περαιτέρω απαξίωση που βιώνουν τα στελέχη ΛΣ τα τελευταία κυρίως έτη σε οικονομικό  και υπηρεσιακό επίπεδο .

Θεωρούμε ότι ΧΘΕΣ θα έπρεπε να είχε δοθεί λύση και σήμερα να συζητούσαμε την επέκταση λειτουργίας κυλικείων και εστιατορίων και σε άλλες υπηρεσίες του ΛΣ στην υπόλοιπη Ελλάδα. 

Ευελπιστούμε στην σύντομη ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενεργειών ωστε το ζήτημα να μην καταντήσει διαχρονικό αίτημά μας ή θέμα συζήτησης προς επίλυση όπως τυγχάνει εδώ και πολλά χρόνια και το άλυτο ζήτημα στέγασης των στελεχών ΛΣ ανά την Ελλάδα, ίδρυσης παιδικών σταθμών,  κατασκηνώσεων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ  Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ