Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

ΠΕΑΛΣ: Μείωση Παγίας Προκαταβολής Αρχηγείου Λ.Σ.- ΕΛ..ΑΚΤ. - ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ Σ.Α ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ

 
ΠΕΑΛΣ at 08:48

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/94/18

Την ώρα που τα στελέχη του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. όπως και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας προσπαθούν «μετά κόπων και βασάνων» να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους ώστε οι πολίτες αυτής της χώρας να νιώθουν και να είναι ασφαλείς, και την ώρα που ζούμε μια εθνική τραγωδία από τις καταστροφικές πυρκαγιές, αντί να δούμε μια προσπάθεια στο πλαίσιο της

- Αύξησης των οργανικών θέσεων στα Σ.Α.,
- Αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής τους,
- Ενίσχυσής τους με επιχειρησιακά μέσα,
- Ορθολογικότερης επιχειρησιακής εκμετάλλευσης των μέσων και κυρίως των στελεχών τους,

και ειδικότερα για το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

-Αύξησης των ποσών κάλυψης των εκτάκτων αναγκών και αντιμετώπισης δαπανών του Αρχηγείου   Λιμενικού Σώματος, η πληρωμή των οποίων λόγω της φύσεως τους δεν μπορεί να αναβληθεί,

διαπιστώνουμε ενέργειες – αποφάσεις, όπως αυτή του Υπουργείου Οικονομικών που απαιτεί τη μείωση της παγίας προκαταβολής των Σωμάτων Ασφαλείας και ειδικότερα για το Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από 8.000.000 € σε 1.770.000 €.

Η εν λόγω μείωση όχι μόνο δε συμβάλλει θετικά στο παραπάνω πλαίσιο αναγκών αλλά, σε συνδυασμό με τα κενά που προήλθαν από την μείωση της οργανικής δύναμης του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., μας οδηγεί να σκεπτόμαστε μήπως έχει ως στόχο να πλήξει την επιχειρησιακή λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας, τα στελέχη των Σ.Α. και κατά συνέπεια την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Επαναλαμβάνουν δηλαδή λάθη του παρελθόντος όταν αποφασίστηκε χωρίς καμία διαβούλευση, κατ’ επιταγή της Τρόικας, η μείωση «εν μια νυκτί» των οργανικών θέσεων του Σώματος, κατ’ επέκταση το πάγωμα και των προσλήψεων, το αποτέλεσμα των οποίων μας οδήγησε αναγκαστικά  σε αλλεπάλληλες αναγκαίες μετακινήσεις στελεχών για την κάλυψη των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών, με το ανάλογο φυσικά οικονομικό κόστος που συνοδεύει την υλοποίησή τους  .

Επειδή λοιπόν θεωρούμε τη νέα αυτή απόφαση μείωσης των παγίων των Σ.Α., ταπεινωτική και απαξιωτική, και κυρίως επικίνδυνη για την ασφάλεια των συναδέλφων μας, των συμπολιτών μας και της χώρας ,καλούμε τους αρμόδιους για την διατήρηση της παγίας προκαταβολής στο ύψος που οι ανάγκες του Σώματος καθορίζουν.

Η ΠΕΑΛΣ βρίσκεται σε συνεννόηση με την φυσική ηγεσία του Σώματος και θα σας κρατά ενήμερους επί των εξελίξεων με νεότερες ανακοινώσεις.

.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ         Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια