Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

ΠΕΑΛΣ: Αραγε θα έπρεπε να χαιρόμαστε που επιβεβαιώνόμαστε καθημερινά ή να απογοητευόμαστε; - Απόσπαση συναδέλφου εν μια νυκτί

 
ΠΕΑΛΣ at 12:05


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/97/18

Με αφορμή την απόσπαση συναδέλφου εν μια νυκτί επειδή δεν απέδωσε τον προβλεπόμενο χαιρετισμό στον κ. Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπενθυμίζουμε οτι η απόσπαση δεν αποτελεί την προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής ποινής, εκτός αν ο κ. Υπουργός θεώρησε οτι η μη απόδοση προβλεπόμενου χαιρετισμού έπρεπε να τιμωρηθεί με μη προβλεπόνη ποινή.

Ως εκ τουτού, συντασσόμεθα και στηρίζουμε την ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα της ΠΟΕΠΛΣ και επιφυλασσόμεθα για τις περαιτέρω νομικες - διοικητικές διαδικασίες μας.

Επιπρόσθετα, υπενθυμίζουμε οτι η ΠΕΑΛΣ  καθ'όλη την διάρκεια της διαδικασίας διαβούλευσης του 4504/2017 ,αποτέλεσε τη μοναδική φωνή στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που  επέμενε, όταν άλλοι χειροκροτούσαν, οτι  την τελική υπογραφή των αποφάσεων μεταθέσεων – αποσπάσεων – διαθέσεων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  έπρεπε να έχει ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. δηλαδή το Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και όχι ο Υπουργός δηλαδή η πολιτική ηγεσία  όπως επέμενε ,πέραν άλλων και επειδή η πολιτική ηγεσία δεν επιθυμούσε την στοχευμένη τροποποίηση του γνωστού σε όλους μας π.δ.33. οτι το σύνολο των άρθρων περί μεταθέσεων εσωτερικού - εξωτερικού θα έπρεπε να μην συμπεριλαμβάνεται στο ν. 4504/2017 αλλά σε ξεχωριστό π.δ.,

Και μπορεί να μας ικανοποιεί η έστω και μετά την ψήφιση του 4504/2017 στήριξη των προτάσεών μας απο την ΠΟΕΠΛΣ, δυστυχώς δεν μας ικανοποιεί η εμμονή στη μη διόρθωσή του σύμφωνα με τις προτάσεις των συνδικαλιστικών φορέων , ενώ μας απογοητεύει η απόσπαση του συναδέλφου μας εν μια νυκτί με υπογραφή του ίδιου του κ. Υπουργού.

Για το Δ.Σ.
           Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ               Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια