Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018

ΠΕΑΛΣ : εκφράζουμε την ικανοποίησή μας στον Αρχηγό ΛΣ Αντιναύαρχο ΛΣ ΡΑΠΤΗ Στ. και στην υπό τις οδηγίες του αρμόδια για το ζήτημα Οικονομική - Νομική Υπηρεσία ΛΣ αλλά και στο αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Προσωπικού Λ.Σ για την επαναλειτουργία των κυλικείων-εστιατορίου

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 08:06


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΠΕΑΛΣ)

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/103/18
Μετά από τρεις περίπου μήνες άσκοπης-άδικης ταλαιπωρίας των στελεχών ΛΣ εξαιτίας καταγγελιών  και εντόνων πιέσεων  συνδικαλιστών της ΠΟΕΠΛΣ συνεπικουρούμενοι από <<καθοδηγούμενα>> δημοσιεύματα    που αδίκως και με δόλο αναφερόντουσαν σε μη ορθή λειτουργία-οικονομική διαχείριση των κυλικείων και εστιατορίου στο Αρχηγείο ΛΣ. με αποτέλεσμα την παύση λειτουργίας τους  ,  σας ενημερώνουμε ότι την 10-08-2018 δημοσιεύθηκε  στο Τεύχος Β’ 3400/10.08.2018 η Αριθμ. 2415.9 /59669/2018   απόφαση περί     Ίδρυσης, οργάνωσης και λειτουργίας Λέσχης του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Η ΠΕΑΛΣ  σε συνεργασία με τον Α" Αντιπρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ Γιώργο Ελευθεράκη και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της ΠΟΕΠΛΣ Κουζή Βασίλειο  όλο αυτό το χρονικό διάστημα παρακολούθησε  από κοντά ,ως οφείλαμε ,το σημαντικό ζήτημα  επαναλειτουργίας των κυλικείων -εστιατορίου  και σήμερα εκφράζει την ικανοποίησή της στον Αρχηγό ΛΣ  Αντιναύαρχο ΛΣ ΡΑΠΤΗ Στ. και  στην  υπό τις οδηγίες του   αρμόδια για το ζήτημα Οικονομική - Νομική Υπηρεσία  ΛΣ αλλά και στο αρμόδιο τμήμα της  Διεύθυνσης Προσωπικού Λ.Σ. , για την  άμεση ανταπόκρισή τους  και ενέργειές τους για την δημιουργία  <<νέου>> κανονισμού λειτουργίας κυλικείων -εστιατορίου αλλά και την προώθησή του προς έλεγχο και υπογραφή   από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗ .

 Τέλος ζητάμε από τον κ. Αρχηγό ΛΣ να επισπεύσει τις περαιτέρω τυπικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό   ώστε τις αμέσως επόμενες ημέρες τα  κυλικεία και το εστιατόριο να τεθούν  σε πλήρη λειτουργιά  προς εξυπηρέτηση των συναδέλφων  .
Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ  Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια