καλούμε και πάλι τον τον κ. Υπουργό για την άμεση θέση σε ισχύ της νεας ΠΔΕΜ και για την σχετική με το θέμα ενημερωσή μας .

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΑΛΣ 16-17/10 ΧΑΝΙΑ

14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΑΛΣ-XANIA - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

καλούμε και πάλι τον τον κ. Υπουργό για την άμεση θέση σε ισχύ της νεας ΠΔΕΜ και για την σχετική με το θέμα ενημερωσή μας .

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Ε/104/18

Σε συνέχεια πρόσφατης επιστολής μας προς τον κ. Υπουργό επανερχόμαστε αφενός γιατί κανένας δεν μπήκε στον κόπο να μας ενημερώσει σχετικά και αφετέρου γιατί δεν κατανοούμε την αιτία  που το σχέδιο του Κανονισμού Λειτουργίας Πλοίων – Σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΔΕΜ), βρίσκεται ακόμα στο γραφείο του κ. Υπουργού προς υπογραφή.

 Τονίζουμε ότι ο Κανονισμός Λειτουργίας Πλοίων – Σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΔΕΜ) θα έπρεπε να είχε τεθεί σε ισχύ πριν αρκετούς μήνες και ότι αποτελεί <<προϊόν>> επεξεργασίας και κοινής αποδοχής των  συνδικαλιστικών  φορείων  και στρατιωτικής ηγεσίας .
Ως εκ τούτου  και με δεδομένο ότι η υπογραφή της ΠΔΕΜ θα επιφέρει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη ΛΣ σε προσωπικό και υπηρεσιακό επίπεδο αλλά και λύσεις σε επιχειρησιακά -υπηρεσιακά ζητήματα κι επειδή δεν πιστεύουμε ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε αδιαφορία προς τα στελέχη ΛΣ  αλλά κι επειδή θεωρούμε σκόπιμη και επιβεβλημένη την άμεση θέση σε ισχύ του εν λόγω Κανονισμού , καλούμε και πάλι τον τον κ. Υπουργό για την άμεση διευθέτηση του ζητήματος και για την σχετική ενημέρωσή μας .


Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος                Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια