ΠΕΑΛΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΣΤΗΝ 83H ΔΕΘ Μπορεί να μας ξεγέλασαν όλους για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό...αλλά δε μπορούν να μας ξεγελάσουν όλους όλο τον καιρό!!!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΑΛΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΣΤΗΝ 83H ΔΕΘ Μπορεί να μας ξεγέλασαν όλους για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό...αλλά δε μπορούν να μας ξεγελάσουν όλους όλο τον καιρό!!!


Μετά από 8 χρόνια λιτότητας, αποδόμησης του κοινωνικού κράτους, περικοπών μισθών, συντάξεων και λειτουργικών δαπανών, σε μια περίοδο κατά την οποία η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι ξεκινά η μεταμνημονιακή εποχή, δίνουμε σήμερα Παρασκευή 07-09-2018 δυναμικό παρόν στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, για να αναδείξουμε τα αιτήματά μας, την δυσαρέσκειά μας και την απογοήτευσή μας, ενόψει των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στο εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ.

Διεκδικούμε και απαιτούμε:
  1. Πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ.
  2. Ενίσχυση των Σωμάτων Ασφαλείας με νέες προσλήψεις, αύξηση της Οργανικής Δύναμης, εκσυγχρονισμό υποδομών και επιχειρησιακών μέσων.
  3. Έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας από την Κυβέρνηση.
  4. Αύξηση των συντάξεών μας.
  5. Αναβάθμιση του κοινωνικού κράτους και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της υγείας και της παιδείας.
  6. Επαναφορά χορήγησης δώρων Χριστουγέννων - Πάσχα, επίδομα αδείας.
  7. Διοικητική Μέριμνα (ίδρυση παιδικών σταθμών, φιλοξενία σε κατασκηνώσεις, ελεύθερη μετακίνηση στελεχών με ΜΜΜ, στέγαση στελεχών κλπ).
  8. Δημοκρατικές διαδικασίες, διάλογο και διαβούλευση των ζητημάτων που μας απασχολούν.
  9. Τήρηση ωραρίου εργασίας, δίκαιο πλαίσιο μεταθέσεων, κρίσεων και πειθαρχικού δικαίου.
  10. Θεσμική, οικονομική και υπηρεσιακή αναβάθμιση του Σώματος και των στελεχών στο πλαίσιο του οράματος "των πολλών" και όχι "του ενός".
08 28 afisa D.E.Th. 2018 09 07

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια