Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

Καλεσμα Προέδρου ΠΕΑΛΣ στους νέους Αξιωματικούς ΛΣ να αναλάβουν το τιμόνι της ΠΕΑΛΣ .

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 07:35


3
Πρόεδρος  Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών ΛΣ (ΠΕΑΛΣ)  ΠΑΣΣΑΚΟΣ  Σ. :

“Προετοιμάζοντας αυτό το χρονικό διάστημα το υπόμνημα που θα καταθέσω στη συνάντησή μου με την νέα Πολιτική Ηγεσία την Παρασκευή 21-09 , το επόμενο συνέδριο -ημερίδα στο Βόλο αρχές Νοεμβρίου , την παιδική εορτή αρχές Ιανουαρίου και την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΛΣ τέλη Φεβρουαρίου , διαπιστώνω ότι όλο και πλησιάζει η ήμερα που ο κύκλος μου στα συνδικαλιστικά δρώμενα του ΛΣ θα κλείσει . 

Και μπορεί κατά βάθος η σκέψη αυτή για πολλούς και διάφορους λόγους που θα εξηγήσω αναλυτικά κάποια στιγμή να με ικανοποιεί, παράλληλα όμως με αγχώνει και με προβληματίζει καθώς νιώθω πόσο μεγάλη ευθύνη αναλαμβάνω για την παράδοσης της ΠΕΑΛΣ στη νέα γενιά και την επόμενη μέρα της .
Θεωρώ λοιπόν οτι μια παράλληλη ευθύνη με τα συνδικαλιστικά μου αγωνιστικά καθήκοντα πρέπει να είναι και η μεγάλη ανησυχία μου και η μεγάλη έγνοια μου από εδώ και πέρα , οι επόμενες εκλογές της ΠΕΑΛΣ και η παράδοση της σκυτάλης με έναν σωστό τρόπο ,στους πιο κατάλληλους και σε μια πραγματική ομάδα συναδέλφων και ένα νέο πρόεδρο τον οποίο θα στηρίζουν και θα βοηθούν .
Ευελπιστώ ότι σε αυτή τη διαδρομή μέχρι την ώρα της παράδοσης της σκυτάλης στο νέο πρόεδρο και τα νέα μέλη του ΔΣ της ΠΕΑΛΣ , η νέα γενιά Αξιωματικών να δείξει το απαραίτητο ενδιαφέρον και να αναδείξει αυτούς που πραγματικά θα έχουν ομαδικότητα , αγωνιστικό πνεύμα και θάρρος ώστε όλοι μαζί να μπορέσουν να κρατήσουν στην πλάτη τους την ευθύνη της εκπροσώπησης των νέων κυρίως Αξιωματικών, να ανταποκριθούν και να ξεπεράσουν τις απαιτήσεις και δυσκολίες που θα παρουσιαστούν αλλά κυρίως να αντέξουν και να μην υποκύψουν στις αφόρητες πιέσεις και προειδοποιήσεις... που θα τους ασκηθούν .

Επειδή από την πείρα μου θεωρώ οτι ο χρονικό διάστημα του 1 περίπου έτους μέχρι τις εκλογές είναι μικρό για τη σπουδαιότητα του ζητήματος και την επίτευξη του παραπάνω στόχου , καλώ τους νέους Αξιωματικούς να επικεντρωθούν σε αυτό , να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και τους ενημερώνω ότι όποτε μου ζητηθεί θα είμαι δίπλα τους .
Ένα είναι σίγουρο . Οι παλιοί πρέπει να προετοιμάσουμε σιγά σιγά την διαδοχή μας , οι νέοι αξιωματικοί να προετοιμαστούν για να αναλάβουν το τιμόνι της ΠΕΑΛΣ και όλοι μαζί να συνεργαστούμε για μια δυνατή νέα ΠΕΑΛΣ που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών και των νέων αξιωματικών ΛΣ .”
Πρόεδρος  Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών ΛΣ (ΠΕΑΛΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια