Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ως ΕΠΛΣ ΔΥΤ. ΚΡΗΤΗΣ εκφράζουμε τη θλίψη μας για το ατυχές αυτό περιστατικό που συνέβη στην ΑΕΝ ΚΡΗΤΗΣ. Το συνδικαλιστικό κεκτημένο έχει κερδηθεί στο Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. εδώ και δεκαετίες και κανένας δε μπορεί να το αμφισβητήσει.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 15:12


Αρ. Πρωτ.: 22/2018
Χανιά 19-09-2018
ΠΡΟΣ:ΜΕΛΗ ΕΠΛΣ ΔΥΤ. ΚΡΗΤΗΣ
ΚΟΙΝ: ΠΟΕΠΛΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    
  Ο θεσμός του συνδικαλισμού στα σώματα ασφαλείας είναι ιερός και έχει κατακτηθεί με αγώνες. Κανείς δε μπορεί να αφαιρέσει από τους συναδέλφους λιμενικούς το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, ούτε το δικαίωμα συμμετοχής τους στα δρώμενα των συνδικαλιστικών οργάνων στα οποία είναι μέλη.
  Σε μια δημοκρατία όλες οι γνώμες είναι σεβαστές αλλά κανένας δε μπορεί να επιβάλλει τη δική του, ούτε να απαιτήσει από τους άλλους να μην ασκήσουν τα δικαιώματά τους. Τα δικαιώματα των εργαζομένων και οι συνθήκες εργασίας γίνονται περισσότερο σεβαστές εκεί όπου υπάρχει η ελευθερία του συνδικαλίζεσθαι και ο απευθείας διάλογος. Οποιαδήποτε άλλη διαφορά προκύπτει μεταξύ των συναδέλφων είναι μακρυά από τους σκοπούς και τους στόχους του συνδικαλισμού και των οργάνων του.
  Ως ΕΠΛΣ ΔΥΤ. ΚΡΗΤΗΣ εκφράζουμε τη θλίψη μας για το ατυχές αυτό περιστατικό που συνέβη  στην ΑΕΝ ΚΡΗΤΗΣ. Το συνδικαλιστικό κεκτημένο έχει κερδηθεί στο Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. εδώ και δεκαετίες και κανένας δε μπορεί να το αμφισβητήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια