Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΑΛΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΑΛΣ Αναφορικά με δημοσίευμα που ανυπόστατα αναφέρεται σε συμπλοκή στρατιωτικού προσωπικού και του Προέδρου της ΠΕΑΛΣ με τον Διοικητή της ΑΕΝ Κρήτης

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 21:15


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια της προγραμματισμένης επίσκεψης της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ. και της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Δυτικής Κρήτης στην ΑΕΝ Κρήτης και με αφορμή δημοσίευμα στα ΜΜΕ περί συμπλοκής μεταξύ στελεχών του Λ.Σ., του Προέδρου της ΠΕΑΛΣ και του Διοικητή της Σχολής ενημερώνουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως κάτωθι:

Σήμερα το πρωί η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λ.Σ. δια του Προέδρου της ΠΑΣΣΑΚΟΥ Σπυρίδωνα και η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης μετέβη, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης και ενόψει της επικείμενης αναβάθμισης της ΑΕΝ σε υλικοτεχνική υποδομή, εργαστήρια κλπ., στην ΑΕΝ Κρήτης προκειμένου ευχηθούν στα στελέχη του Λ.Σ. που υπηρετούν σε αυτή καλή εκπαιδευτική χρονιά και συζητηθούν ζητήματα που άπτονται των υπηρεσιακών τους καθηκόντων στην ΑΕΝ Κρήτης.

Δυστυχώς, μετά απο δεκάλεπτη περίπου συνομιλία, μεταξύ των συνδικαλιστικών φορέων του Λ.Σ. και του στρατιωτικού προσωπικού της ΑΕΝ, ο Διοικητής της Ακαδημίας εισήλθε εντός του χώρου και απαίτησε απο το στρατιωτικό προσωπικό της Ακαδημίας να εξέλθει της αιθούσης και απο τους τους συνδικαλιστικούς φορείς να διακόψουν τη συζήτηση.

Ως εκ τούτου ουδέποτε υπήρξε συμπλοκή.

Παράλληλα ενημερώνουμε οτι στη συζήτηση συμμετείχε μόνο στρατιωτικό προσωπικό της Ακαδημίας καθώς το εκπαιδευτικό έτος αρχίζει την 01-10-2018.

Η ΠΕΑΛΣ έχει υποβάλει στην Στρατιωτική Ηγεσία σχετική αναλυτική περιγραφή επί των ανωτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια