Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ...

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

ΠΣ

 
at 08:26

ΑΠΟ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ (ΠΕΑΛΣ)
ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΛΣ ΠΑΣΣΑΚΟ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Ν ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ,  ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΕΝ .
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η  ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΩΧΗΜΈΝΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΕΝ ( ΣΊΤΙΣΗ -ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΕ ΚΟΙΤΩΝΕΣ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ,...) ,Η  ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΛΣ ,Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ , Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ  ΦΥΣΙΚΕΣ  ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ .
Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΌΝΤΩΝ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΏΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ , Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ Η (ΥΠΟΤΙΘΕΜΈΝΗ) ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ , ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ  ,ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΌ ΠΑΣΟ ΓΙΑ ΠΛΟΙΑ- ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ .
ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΕΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ  600 ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΧΕΔΌΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΙΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ  5 ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ , 17 ΩΡΟΜΙΣΘΊΟΙ ΚΑΙ 8 ΣΤΕΛΕΧΗ ΛΣ .
ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΊΞΕΙ , Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΓΑΝΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ .