Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Τιμήθηκε ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ και Αντιπρόεδρος Β’ της ΠΕΑΛΣ ΜΑΚΡΗΣ Γιώργος από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης για το φιλανθρωπικό έργο του.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 05:24

IMG-e857c243a4a9799f8ca78240bfb15db5-V.jpg

Την Κυριακή 02.12.2018 στην αίθουσα της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Θεσσαλονίκης  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμή των χορηγών και εθελοντών αυτής.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ και Αντιπρόεδρος Β’ της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ ΜΑΚΡΗΣ Γεώργιος, για το φιλανθρωπικό του έργο ως τότε Διοικητής της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας, με τις χορηγίες κατασχεμένων παρανόμων αλιευμάτων που δεν πληρούσαν τις διαστάσεις που ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

‘’Κυρία Πρόεδρε σας ευχαριστώ θερμά καθώς και το Δ.Σ της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Θεσσαλονίκης για την τιμή που μου κάνετε. Η σημερινή είναι ημέρα ιδιαίτερης χαράς για εμένα, καθώς τιμάται σύσσωμο το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του, τα οποία πέρα από την εκτέλεση του καθήκοντος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, εκτελούν σε κάθε στιγμή και με κάθε τρόπο το υπέρτατο καθήκον της φιλανθρωπίας, της στήριξης και παροχής βοήθειας στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται, που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις και χρειάζονται βοήθεια’’, είπε, μεταξύ άλλων,  στον ευχαριστήριο λόγο του ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ ΜΑΚΡΗΣ Γιώργος
IMG-56a9dd9f0f44eee026ca97732e46eaf0-V.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια