Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

Μετά το Κ.Λ.ΧΑΝΙΩΝ , τιμητική διάκριση και στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας για τη συμβολή του στην προστασία της ανθρώπινης ζωής - Κανένας πνιγμός στις ακτές το 2018!

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 05:53


Στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας βρέθηκαν σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Ναυαγοσωστικών Σχολών Ελλάδος, Μυρωνάκης Μάριος καθώς και τα μέλη Λάμπρου Δημήτριος και Τάσος Αντωνιάδης προκειμένου απονείμουν  Τιμητική διάκριση στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας και το Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχο Παύλο Τιφτικίδη για την συμβολή στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, από την Ένωση Ναυαγοσωστικών Σχολών Ελλάδος.

Όπως τόνισε ο κ. Μυρωνάκης οι πνιγμοί μηδενίστηκαν καθώς και τα περιστατικά κατάληξης από παθολογικά αίτια».Σαν υπόδειγμα θεωρήσαμε πως ήταν το Λιμεναρχείο της Πρέβεζας και των Χανίων γιατί στα Χανιά π.χ. κάθε χρόνο είχανε 20 και 30 πνιγμούς και φέτος δεν είχανε κανένα. Απευθυνόμενος στον Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχο Παύλο Τιφτικίδη τόνισε οτι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εκείνον αλλά και τα μέλη της Ένωσης Ναυαγοσωστικών Σχολών Ελλάδος η απόδοση  μιας τιμητική διάκρισης που έχει να κάνει με την αμεσότητα που επέδειξε το Λιμεναρχείο Πρέβεζας και εσείς, ως Λιμενάρχης, στην εφαρμογή του Π.Δ 31, για την ναυαγοσωστική κάλυψη και την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα».
Το λιμεναρχείο της Πρέβεζας λειτούργησε με πάρα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, παρ όλο που το διάταγμα δημοσιεύθηκε σχετικά αργά, τον Μάιο, και είχε εφαρμογή από 1η Ιουνίου. Χαρακτηρίσατε πολύ γρήγορα εκ νέου τις πολυσύχναστες παραλίες, εφαρμόσατε όλες τις διατάξεις του διατάγματος στο ακέραιο, με αποτέλεσμα για πρώτη χρονιά φέτος σε καμία παραλία της Πρέβεζας να μην έχουμε κανένα πνιγμό.
Με τα Λιμεναρχεία είμαστε συνεργάτες πάνω απ όλα και είναι στην ουσία ο φυσικός μας ελεγκτής. Εντέλλεται το Λιμεναρχείο από το νόμο να ελέγχει και να επιβάλλει κυρώσεις, ποινικές και διοικητικές. Οι Δήμοι ήταν αυτοί που πάντοτε γκρίνιαζαν για όλ αυτά. Για εμάς αλλά και τα Λιμεναρχεία το ύψιστο αγαθό είναι η σωτηρία του ανθρώπου στην θάλασσα».
Ο Λιμενάρχης Πρέβεζας, Αντιπλοίαρχος Παύλος Τιφτικίδης, ευχαρίστησε την Ένωση και τους εκπροσώπους της για την διάκριση τονίζοντας πως η βράβευση είναι στην ουσία του προσωπικού του Λιμεναρχείου που ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια