Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

ΠΕΑΛΣ: Συνάντηση ΠΕΑΛΣ με Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Φώτη Κουβέλη

 
ΠΕΑΛΣ at 15:31

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/19/2019


Σας ενημερώνουμε ότι το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ. πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Φώτη Κουβέλη στην οποία παρευρέθη και ο Γενικός Γραμματέας ΥΝΑΝΠ κ. Διονύσης Τεμπονέρας,  Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματός μας και άμεσης ανταπόκρισης του κ. Υπουργού, γεγονός που αποδεικνύει και το έμπρακτο ενδιαφέρον του. 

Στην συνάντηση, που όπως αναμενόταν πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, ετέθησαν ζητήματα που απασχολούν τους Αξιωματικούς ΛΣ και τον Οργανισμό που υπηρετούμε, με κυριότερα την αναγκαιότητα στοχευμένης αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τον επανακαθορισμό των οργανικών συνθέσεων, κατά βαθμό και αριθμό,  το πλαίσιο των κρίσεων, το π.δ. Μεταθέσεων, το π.δ. Πειθαρχικού Δικαίου, το π.δ. Ιεραρχίας – Προαγωγών, τη χορήγηση μεταλλίων – παρασήμων – ξιφών, την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ελεύθερη μετακίνηση στελεχών ΛΣ με Μ.Μ.Μ. κ.α. για τα οποία θα κατατεθεί και σχετικό, αναλυτικό υπόμνημα.

Ιδιαίτερα σταθήκαμε στο αίτημά μας να δοθεί μεταβατικό στάδιο α) στις τοποθετήσεις των Πλοιάρχων από το Συμβούλιο Τοποθετήσεων – Μεταθέσεων με μοριοδότηση και β) για την άριστη γνώση της Αγγλικής για την τοποθέτησή τους σε θέσεις εξωτερικού.

Ο κ. Υπουργός τόνισε για άλλη μια φορά, ότι είναι «ανοιχτός» σε προτάσεις που αποσκοπούν στον εκσυγχρονισμό του Σώματος, στην βελτίωση της υπηρεσιακής καθημερινότητας των στελεχών, στην ομαλή λειτουργία του Οργανισμού που υπηρετούμε και στην αναβάθμιση της προσφοράς και του έργου του Σώματος και μας διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσει νέα συνάντηση επί των εξελίξεων αναφορικά με τα ανωτέρω αιτήματά μας.

Ειδικότερα, σε ότι αφορά τις κρίσεις κατ’ έτος των Αντιπλοιάρχων - Πλοιάρχων καθώς και την απεμπλοκή του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από τον ΣΠΚ, επεσήμανε ότι δεν τίθεται αυτή τη στιγμή τέτοιο ζήτημα. 

Η ΠΕΑΛΣ εκφράζει την ικανοποίησή της στον κ. Υπουργό αλλά και στον κ. Γενικό Γραμματέα για την εποικοδομητική συνάντηση, επί των εξελίξεων της οποίας θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωσή μας.

Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια