Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

ΠΕΑΛΣ: To ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ άλλη μια φορά συνέβαλε καθοριστικά στην αποτροπή εξέλιξης ενός δύσκολου περιστατικού σε τραγικό συμβάν.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 19:52


Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΠΕΑΛΣ)
Πειραιάς 05-3-2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΠΕΑΛΣ) συγχαίρει τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ ΡΑΠΤΗ Σταμάτιο, που από την πρώτη στιγμή είναι "επί σκηνής" με τους αρμόδιους Κλάδους - Διευθύνσεις του ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και τα επιχειρησιακά μέσα ΛΣ , καθώς η άμεση επέμβασή τους και η αποτελεσματική διαχείριση - ενέργειές τους, υπό τις οδηγίες του κ. Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., συνέβαλαν καθοριστικά στο να σωθεί το παροπλισμένο, σχεδόν πέντε χρόνια, στον κόλπο της Ελευσίνας, πλοίο «Πηνελόπη Α» το οποίο την 28-02-2019 , μετά από εισροή υδάτων κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέσα σε λίγη ώρα, πήρε επικίνδυνη κλίση.

Το ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ., άλλη μια φορά, συνέβαλε καθοριστικά στην αποτροπή εξέλιξης ενός δύσκολου περιστατικού σε τραγικό συμβάν, με οικονομικές και κυρίως δυσμενείς για το περιβάλλον συνέπειες, αποδεικνύοντας την ετοιμότητά του και την επιτελική και επιχειρησιακή του ικανότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια