Σαφές το  μήνυμα και η στήριξη του Γιάννη Κουράκη στην  υποψηφιότητα του Δ. Σαϊτάκη"Σε μια εκλογική αναμέτρηση τη διαφορά κάνει πρωτίστως η αξία και η ποιότητα των ανθρώπων που έχει επιλέξει κανείς για συνοδοιπόρους του"
Στην κατάμεστη αίθουσα του καφέ Μαρίνα στο ενετικό λιμάνι Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση των υποστηρικτών της υποψηφιότητας του τ.Κεντρικού Λιμενάρχη Ηρακλείου Δημήτρη Σαιτακη.
DSC_0969.JPG
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό και αγωνιστικό.
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη νέα δημοτική κίνηση "Ηράκλειο 3.7.5." ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους αφενός για την επιλογή  του αυτή και αφετέρου ανέπτυξε διεξοδικά το πρόγραμμα της παράταξης.
Τόνισε ότι η κίνηση είναι ακομμάτιστη και ότι ήδη στην κοινωνία  καταγράφεται  ως  ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα .
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Κουράκης ο οποίος αναφέρθηκε διεξοδικότερα στο πρόγραμμα καθώς στις πέντε εμβληματικές παρεμβάσεις που προγραμματίζει για το Ηράκλειο. 
DSC_1022(1).JPG
Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του κ.Δημήτρη Σαϊτάκη,ως εξής:
"Πιστεύω ότι σε μια εκλογική αναμέτρηση τη διαφορά κάνει πρωτίστως η αξία και η ποιότητα των ανθρώπων που έχει επιλέξει κανείς για συνοδοιπόρους του. Ο Δημήτρης Σαϊτάκης αποτέλεσε ξεκάθαρη επιλογή μου από την πρώτη στιγμή που πήρα την απόφαση να τεθώ υπό την κρίση σας για Δήμαρχος της πόλης μας και όχι βέβαια τυχαία. Στην επαγγελματική του καριέρα ως Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, είχε την τιμή να του ανατεθεί από την Πολιτεία η ύψιστη θέση για έναν Αξιωματικό, αυτή του Κεντρικού Λιμενάρχη της πόλης μας, ενώ παράλληλα διετέλεσε και Προϊστάμενος της 7Ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λ.Σ, δηλαδή ως συντονιστή του συνόλου των Λιμενικών Αρχών Κρήτης. 

Και από τις δύο θέσεις αυτές αντιμετώπισε στην πράξη με επιτυχία και έδωσε λύση σε σημαντικά ζητήματα στον τομέα αρμοδιότητάς του σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών και την κάθε λογής επαφή τους με τη θάλασσα. Πέρα όμως από τις υπηρεσιακές επιτυχίες και τούτο τον τιμά σαν άνθρωπο ήταν ότι επέδειξε και κοινωνικό πρόσωπο διοργανώνοντας ως ένστολος ποικίλες μορφές δράσεων για το φυσικό μας περιβάλλον και τον ανθρωπισμό. Παράλληλα με το επάγγελμα του ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά, διατελώντας επί σειρά ετών Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ , μπαίνοντας πάντα μπροστά στη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία και έδωσε λύσεις στα προβλήματα των στελεχών , προς βελτίωση της υπηρεσιακής και οικογενειακής καθημερινότητάς τους. 

Δε σταμάτησε όμως ούτε εκεί. Αμέσως μόλις τέθηκε σε αφυπηρέτηση εντάχθηκε ενεργά στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ και από τη θέση του Γενικού Γραμματέα δίνει καθημερινό αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί του στην αποστρατεία. Μετά από όλα αυτά πιστεύω ότι ο σταυρός σας στο Δημήτρη Σαϊτάκη ενισχύει τη δική σας δύναμη, ώστε να επιλέξετε την ομάδα των ανθρώπων που λόγω της πείρας τους θα ενσκήψουν πραγματικά στα προβλήματα της κοινωνίας του Ηρακλείου αναζητώντας και δίνοντας τις βέλτιστες δυνατές λύσεις. Η ευκαιρία για μια καλύτερη πόλη βρίσκεται στα χέρια σας. Συνεχίζουμε για ένα καλύτερο Ηράκλειο."
DSC_0972.JPGDSC_0941.JPGDSC_0914.JPGDSC_0916(1).JPGDSC_0892.JPGDSC_0923.JPGDSC_0939.JPGDSC_0946.JPG