Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019

Παρέμβαση Προέδρου ΠΕΑΛΣ: Κρούουμε τον Κώδωνα του Κινδύνου - Οι προτάσεις περί νέου βαθμολογίου ΛΦ και ΔΥΛΣ επιβάλλουν την τροποποίηση της αρχαιότητας μεταξύ ομοιόβαθμων Αξιωματικών προκειμένου διασφαλιστεί η δομή - ιεραρχία στο Λ.Σ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 10:49

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

Αναδημοσίευση απο τη σελ.  του Προέδρου ΠΕΑΛΣ ΠΑΣΣΑΚΟΥ Σ.  στο FACEBOOK


Το τελευταίο διάστημα, προφανώς ενόψει νομοθετικής πρωτοβουλίας του ΥΝΑΝΠ, είναι όλο και πιο συχνές οι συζητήσεις και η κατάθεση προτάσεων αναφορικά με την βαθμολογική εξέλιξη των στελεχών Λ.Σ. εκ ΛΦ και ΔΥΛΣ, αλλά και το πλαίσιο μεταθέσεων των στελεχών ΛΣ όλων των βαθμίδων.

Έχοντας υπόψη πέραν των ανωτέρω προτάσεων, την ανακοίνωση πρόσληψης 150 Αξιωματικών ΛΣ ειδικοτήτων (Νομικών - Τεχνικών - Οικονομικών) και ότι η αποφοίτηση Αξιωματικών Σχολής Ναυτικών Δοκίμων αναμένεται μετά από 5 σχεδόν έτη, θεωρώ επιβεβλημένη την τροποποίηση του "περί ιεραρχίας και προαγωγών", ώστε οι Αξιωματικοί προέλευσης ΣΝΔ να είναι στον αυτό βαθμό, αρχαιότεροι όλων των λοιπών ομοιοβάθμων τους Αξιωματικών, ανεξάρτητα δηλαδή από την ημερομηνία κτήσης του βαθμού.

Παράλληλα θεωρώ επιβεβλημένη την πρωτοβουλία για μια οριζόντια διάταξη που θα επαναφέρει στην αρχαιότητά τους, όποτε αυτοί προαχθούν, όσους Αξιωματικούς ΣΝΔ, οι οποίοι λόγω μη ύπαρξης κενών οργανικών θέσεων δεν προάγονται μαζί με τους υπολοίπους Αξιωματικούς της τάξης τους.

Oι παραπάνω 2 προτάσεις συμβάλλουν ουσιαστικά και εποικοδομητικά στην ενίσχυση της οργάνωσης, δομής, αποστολής και στην ομαλή λειτουργία του Οργανισμού που υπηρετούμε, αλλά και στην δίκαιη και ορθή στρατιωτική δομή - ιεραρχία του Σώματος.

Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ
Πρόεδρος ΠΕΑΛΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια